Connect with us

ANUNŢURI

Anunţ public privind proiectul „Construire pensiune agroturistică în comuna Bărbuleţu”

Publicat

pe

ALEXE SEBASTIAN ALEXANDRU CUI 29486724, reprezentat de Alexe Sebastian Alexandru, cu sediul în comuna Bărbuleţu, satul Bărbuleţu, nr. 262, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate – în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire pensiune agroturistică în comuna Bărbuleţu”, propus a fi amplasat în comuna Bărbuleţu, satul Bărbuleţu, nr. 262A, judeţul Dâmboviţa.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Dâmboviţa, din municipiul Târgovişte, Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-joi, între orele 08:00-16:30 şi vineri, între orele 08:00-14:00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Primăria Moreni, comunicat construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea separată a deșeurilor

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ANUNŢURI

Comunicat de presă: Construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor în municipiul Târgoviște

Publicat

pe

de

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats