Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PMP Dâmboviţa iese din nou la rampa politică!

Publicat

pe

Liliana Niţu - preşedinte interimar PMP Dâmboviţa

Liliana Niţu, şefa Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, vrea să reanime, împreună cu echipa de inimoşi pe care o coordonează, organizaţia, care a trecut de-a lungul anilor prin numeroase convulsii. Cei care s-au perindat pe la conducerea PMP Dâmboviţa nu au avut ambiţia de a duce filiala mai departe şi au clacat cum au dat de greu, adică imediat după alegeri. Au văzut că rezultatele obţinute nu îi avantajează, aşa că au dat bir cu fugiţii…

Liliana Niţu este unul dintre membrii PMP care a rămas credincioasă formaţiunii politice înfiinţate de Traian Băsescu. Astăzi, în prima conferinţă de presă organizată după ce a fost numită preşedinte interimar al fialei Dâmboviţa, a promis că va reactiva toate structurile locale şi va depune eforturi pentru înfiinţarea altora noi.

Totodată, şefa PMP-iştilor dâmboviţeni, a declarat că reprezentanţii partidului se vor implica activ în două mari proiecte naţionale: semnarea declaraţiilor de susţinere de către aleşii PMP din judeţ a unirii Basarabiei cu România şi strângerea de semnături pentru schimbarea Legii Electorale, astfel încât primarii să fie aleşi în urma a două tururi de scrutin, nu doar unul, cum se întâmplă acum, evident, în defavoarea reprezentanţilor partidelor aflate în opoziţie.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    aprilie 21, 2018 at 6:07 am

    da’ merele din coș, tot din Polonia, tot din Polonia? 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Şantaj şi camătărie la Târgovişte şi Pucioasa

Publicat

pe

Polițiştii din Dâmbovița au efectuat, în această dimineață, 10 percheziții domiciliare, în Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj. Faptele au fost săvârşite începând cu 2017. Şase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru audieri.

„În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe înscrisuri, telefoane mobile, substanțe susceptibile a fi cannabis, o armă neletală de tip airsoft, 19.700 de lei, 400 de lire și 500 de euro.

Totodată, prin activitatea infracțională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 20.000 de euro.

La activități au participat luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Argeș, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și criminaliști.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!