Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PMP Dâmboviţa iese din nou la rampa politică!

Publicat

pe

Liliana Niţu - preşedinte interimar PMP Dâmboviţa

Liliana Niţu, şefa Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, vrea să reanime, împreună cu echipa de inimoşi pe care o coordonează, organizaţia, care a trecut de-a lungul anilor prin numeroase convulsii. Cei care s-au perindat pe la conducerea PMP Dâmboviţa nu au avut ambiţia de a duce filiala mai departe şi au clacat cum au dat de greu, adică imediat după alegeri. Au văzut că rezultatele obţinute nu îi avantajează, aşa că au dat bir cu fugiţii…

Liliana Niţu este unul dintre membrii PMP care a rămas credincioasă formaţiunii politice înfiinţate de Traian Băsescu. Astăzi, în prima conferinţă de presă organizată după ce a fost numită preşedinte interimar al fialei Dâmboviţa, a promis că va reactiva toate structurile locale şi va depune eforturi pentru înfiinţarea altora noi.

Totodată, şefa PMP-iştilor dâmboviţeni, a declarat că reprezentanţii partidului se vor implica activ în două mari proiecte naţionale: semnarea declaraţiilor de susţinere de către aleşii PMP din judeţ a unirii Basarabiei cu România şi strângerea de semnături pentru schimbarea Legii Electorale, astfel încât primarii să fie aleşi în urma a două tururi de scrutin, nu doar unul, cum se întâmplă acum, evident, în defavoarea reprezentanţilor partidelor aflate în opoziţie.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    aprilie 21, 2018 at 6:07 am

    da’ merele din coș, tot din Polonia, tot din Polonia? 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Graţie, vers și fior muzical la „Crizantema de Aur” 2019

Publicat

pe

A mai curs un an. Suntem, din nou, în miezul toamnei, sub vraja crizantemelor care dansează jucăuș, viu, colorat, sub soarele neobișnuit de dogoritor pentru această lună. E din nou timpul Festivalul Naţional „Crizantema de Aur”, ajuns la cea de-a 52-a ediţie.

Prima seară. Atmosferă caldă, primitoare, la Teatrul Tony Bulandra, locul unde publicul meloman a venit să se închine genului muzical rege: romanţa. Decorul, brodat cu ingeniozitate, poartă elementele esențiale ale festivalului: flori de Crizanteme și culorile ruginii ale toamnei, etalate sub o multitudine de forme și semnificații. Foaierul, de asemenea, era aidoma unui templu al muzicii și împlinirii sufletești. Amfitrionii primei seri de concurs – actorii Miruna Ionescu și Silviu Biriș (Secţiunea Interpretare), Alexandra Velniciuc şi Octavian Ursulescu (Secţiunea Creaţie).

Miruna Ionescu şi Silviu Biriş

Au încântat publicul și juriul cu graţie, vers și fior muzical, opt concurenţi la Secţiunea Interpretare şi şapte compozitori la Secţiunea Creaţie. Au acompaniat orchestrele „Dor Românesc” – dirijor Ştefan Cigu şi „Romanţa” – dirijor Lucian Vlădescu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi de la Târgovişte vine cu 546 de joburi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

47 de agenţi economici şi-au anunţat participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care va avea loc mâine, 18 octombrie 2019, de la ora 10:00, la Clubul Studenţilor din Târgovişte. În total, sunt disponibile 546 de joburi, pentru toate categoriile de persoane, de la cele fără calificare la absolvenţii de facultate.

Dintre acestea, menţionăm: ingineri mecanici; ingineri automatiști; economisti; operatori calculator; consilieri service; agenti vânzări; lucrători comerciali; mecanici auto; rectificatori; operatori comandă numerică; galvanizatori; bucatari; ospătari; sudori; confecționeri articole textile; electricieni; muncitori necalificaţi.

Evenimentul este organizat de AJOFM Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web