Conectați-vă cu noi

POLITIC

Şeful liberalilor, Ludovic Orban, deranjat de întrebările jurnaliştilor!

Publicat

pe

Sursa foto: www.viata-libera.ro

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a gafat şi astăzi la întâlnirea cu jurnaliştii. În stilul pe care îl asfişa şi la confruntăriile cu presa din Dâmboviţa, pe vremea când conducea filiala liberalilor din acest judeţ! Când nu îi convenea ceva, se enerva, nu mai răspundea sau părăsea sala unde aveau loc discuţiile.

Astăzi, întrebat fiind de ziariştii bucureşteni unde este angajat, la ce firmă lucrează, Orban, liberalul, s-a înfuriat. Nu a vrut în ruptul capului să răspundă. A invocat motivaţia că nu acesta este scopul conferinţei şi a plecat…

Dâmboviţa

Alegerile la PSD Dâmbovița, amânate pe termen nelimitat!

Publicat

pe

de

Ce-am anticipat, s-a întâmplat! Cu acirdul tacit al preşedintei Viorica Dăncilă, europarlamentara Rovana Plumb, liderul PSD Dâmbovița, a reuşit să amâne, de data aceasta pe termen nelimitat, conferința județeană de alegeri care ar fi trebuit să aibă loc în data de 20 septembrie 2019.

Vestea a fost dată în şedința BPJ de astăzi, care a fost una cu scântei. Mulți reprezentanți ai partidului au răbufnit, spunând că s-a terminat cu democrația în PSD Dâmbovița. Actuala echipă de conducere a mai făcut un pas pentru eliminarea celor care i-au fost potrivnici. Au fost schimbate toți coordonatorii locali, în funcțiile respective fiind numite persoane fidele. VOM REVENI.

Citește în continuare

POLITIC

Andrei Plumb vorbeşte despre unitate în PSD Dâmboviţa, dar ştie că este doar o poveste frumoasă…

Publicat

pe

Actualii lideri ai PSD Dâmboviţa nu înţeleg nici acum că în organizaţie lipseşte armonia, că relaţiile dintre membri sunt perimate din cauza jocurilor de interese, a orgoliilor şi competiţiilor pentru câştigarea unor funcţii vremelnice, dar care să le asigure ascensiunea către potenţialele demnităţi parlamentare, guvernamentale, în administraţie sau în diferite deconcenterate.

Andrei Plumb, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, prezent ieri la conferinţa de presă organizată la sediul partidului, a demonstrat că are un discurs cursiv, ştie să ascundă cu subtilitate adevăratele stări de fapt, ştie să divagheze pe teme ce ţin de unitate, solidaritate, doctrină etc.

Totuşi, dacă analizezi atent cele pe care le afirmă, constaţi că mai are scăpări de sinceritate, prin care comunică, intenţionat sau nu, faptul că lucrurile nu sunt chiar în ordine şi că, în PSD Dâmboviţa, nu este chiar liniştea pe care o promovează la nivel de discurs.

Replicile de genul „tentativă de competiţie internă”, când vorbeşti despre conferinţa de alegeri democratice, sau „să nu creadă colegii noştri care discută cu dumnealui, cu Ţuţuianu, că sub o formă sau alta suntem străini de aceste jocuri care nu au decât un rol de destabilizare a organizaţiei” sunt o dovadă clară că există animozitate în partid.

Altă exprimare care arată o stare de nemulţumire, de tensiune: „Am constatat cu toţii, cu mare încredere, că avem o nouă conducere sub îndrumarea primarului Daniel Cristian Stan, care, desigur, spune că se regăseşte în rândurile PSD Dâmboviţa şi că, de data acesta, va face o figură frumoasă la alegerile prezidenţiale, atât în turul unu cât şi turul doi”.

S-ar deduce că primarul Daniel Cristian Stan nu prea ar fi social-democrat şi că a fost de vină pentru scorul prost scos în Târgovişte la alegerile europarlamentare din luna mai. A uitat toată lumea de mitingul cu parolă care a blocat oraşul, care a scos la vedere forţele de ordine publică, iritând la maximum cetăţenii şi determinându-i să sancţioneze electoral PSD.

Au fost uitate şi lacunele de expunere a mesajului către alegători, conflictele din interior, care i-au înmuiat chiar pe activiştii PSD, lipsa de transparenţă şi lista ar putea continua…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!