Conectați-vă cu noi

SPORT

PREMIERĂ: România a fost inclusă în circuitul de Cross Triathlon XTERRA!

Publicat

pe

XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triathlon, include, în premieră, România în drumul către marea finală din Maui, Hawaii.

XTERRA România presented by Accenture este un festival sportiv, derulat pe durata a trei zile, ce include: XTERRA Trail Race – 25 km, Kids Race – 2 km, Fair Play Run Race – 3 km, DRACULA Night Swim – 1,5 km, XTERRA Romania Age Group & Pro – Men & Women, DRACULA Night Run – 6,5 km, XTERRA Romania Sprint Distance Junior & Elite – Men & Women. Detalii pe www.xterraromania.ro și www.facebook.com/xtrerraromania/.

„Suntem mândri să aducem, pentru prima oară în țară, cel mai important nume din calendarul internațional de Cross Triathlon – XTERRA. Târgu Mureș va deveni, la începutul lunii august, capitala mondială a triatlonului cross și va găzdui pasionați de sport din întreaga lume, în cursa pentru a strânge puncte importante necesare în lupta pentru calificarea la finala din Hawaii”, declară Peter Klosz, director de competiție.

Circuitul XTERRA are 40 de etape pe toate continentele lumii. A început în ianuarie in Africa de Sud, trece, printre altele, prin Noua Zeelandă, Filipine, Argentina, Costa Rica, Tahiti, Brazilia, Suedia, ajunge în 3-5 august la Târgu Mureș, de unde va continua catre Finala Campionatului Mondial Xterra din Maui – Hawaii, trecând și prin Spania, Italia, Statele Unite și China.

Prahova

Secţie nouă la iSports Ploiești. A început înscrierea copiilor!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Ploieşti Handabal

Ploiești Handbal este noul membru al familiei iSports Ploiești, formată din Ploiești Basketball, Ploiești Dancers și Ploiești Cycling. Coordonatorul secției este Romeo Ștefan, cunoscut iubitorilor handbalului ca Țuțu, arbitru international din 2006.

Are la activ peste 300 de meciuri internaționale, arbitrând la campionate europene și mondiale de tineret și seniori. În 2014, a condus finala mică a europeanului de seniori din Danemarca. În 2015 a arbitrat finala Cupei Mondiale a Cluburilor, iar un an mai târziu a fluierat finala Cupei EHF. Pe plan național, a arbitrat 8 finale ale Cupei României.

”Am ales să mă alătur familiei iSports Ploiești, pentru că vreau o nouă provocare! Sunt convins că alături de cele două fete, Corina Badea și Maria Ungureanu, antrenoarele clubului, o sa reușim lucruri frumoase atât pentru copii și părinți, cât și pentru handbalul ploieștean!”, spune Romeo Ștefan.

Cele două antrenoare sunt foste jucătoare de handbal și actuale arbitre în competițiile naționale. Corina Badea și Maria Ungureanu au participat și la organizarea celor mai importante turnee din România.

Chiar dacă, momentan, nu se pot desfăşura antrenamente, s-a dat totuşi startul înscrierilor online, la adresa http://handball.sportploiesti.ro/. Sunt aşteptaţi fete şi băieţi cu vârsta sub 10 ani.

Citește în continuare

SPORT

CS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte îşi mută antrenamentele în online

Publicat

pe

CS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte a răspuns solicitărilor venite de la sportivi şi va derula antrenamentele online până când România va reuşi să învingă pandemia COVID-19, în fiecare zi de marţi şi vineri, de la ora 19:00.

Sunt aşteptaţi să participe atât elevii care veneau la sala din Târgovişte, cât şi cei de la Pucioasa. De asemenea, se pot face şi înscrieri noi la numărul de telefon 0728.393.649.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT