Conectați-vă cu noi

SPORT

Micii rugbişti din Pucioasa vor reprezenta judeţul la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Publicat

pe

În acest week-end, s-a defăşurat la Pucioasa faza zonală la Rugby, eveniment derulat sub auspiciile Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. La competiţie au participat echipe din judeţele Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Giurgiu, Argeş şi Dâmboviţa. Câştigătoare a fost echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 1 „Mihai Viteazul” Pucioasa.

Primarul Constantin Ana i-a felicitat pe toţi sportivii prezenţi la această competiţie şi a urat succes echipei din Pucioasa, care va reprezenta judeţul Dâmboviţa la faza naţională a concursului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Viorel Moldovan, victorie în primul meci ca antrenor al Chindiei Târgovişte

Publicat

pe

de

Sursa foto: spotimpact.ro

Chindia Târgovişte efectuează, în această perioadă, un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. În primul meci susţinut cu Viorel Moldovan pe banca tehnică, amicalul cu CS Afumaţi, târgoviştenii s-au impus cu 2-1. Următorul test este programat să aibă loc în ultima zi de cantonament, pe 13 iulie, de la ora 11:00, împotriva formaţiei CS Baloteşti.

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial ca antrenor al Chindiei în data de 27 iunie, într-o conferinţă de presă organizată la Primăria Târgovişte. A mărturisit atunci că are mare încredere în potenţialul echipei şi că şi-a stabilit ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Anul acesta Chindia a ratat accederea în primul eşalon fotbalistic al ţării, după ce a pierdut barajul cu FC Voluntari la loviturile de departajare.

Citește în continuare

SPORT

Municipiul Târgovişte găzduieşte Campionatul de Înot al MAI

Publicat

pe

80 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne se află la Târgovişte, unde se organizează Campionatul de Înot al MAI. Startul competiţiei a fost dat astăzi, 4 iulie 2018. Sportivii au fost întâmpinaţi nu doar de reprezentanţii structurilor MAI din judeţ, ci şi de şefii administraţiei publice: primarul Cristian Daniel Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu, preşedintele Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu şi vicepreşedinta CJD – Luciana Cristea.

Concursul se desfășoară pe trei categorii de vârstă: sub 35 de ani, 35-45 de ani și peste 45 de ani, masculin și feminin. Câştigătorii vor fi premiaţi mâine, 5 iulie.

Campionatul de Înot al MAI se desfăşoară la Complexul Turistic de Natație Târgoviște și este organizat de Centrul Cultural al MAI, în colaborare cu IPJ, IJJ şi ISU Dâmbovița şi cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

sdr

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!