Conectați-vă cu noi

SPORT

Micii rugbişti din Pucioasa vor reprezenta judeţul la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Publicat

pe

În acest week-end, s-a defăşurat la Pucioasa faza zonală la Rugby, eveniment derulat sub auspiciile Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. La competiţie au participat echipe din judeţele Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Giurgiu, Argeş şi Dâmboviţa. Câştigătoare a fost echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 1 „Mihai Viteazul” Pucioasa.

Primarul Constantin Ana i-a felicitat pe toţi sportivii prezenţi la această competiţie şi a urat succes echipei din Pucioasa, care va reprezenta judeţul Dâmboviţa la faza naţională a concursului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

FOTBAL: Târgoviştenii sunt încrezători în barajul pentru promovare!

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Digi Sport)

Chindia Târgovişte a trecut, sâmbătă – 19 mai, cu 2-1 de CS Afumaţi, în cea de-a 36-a etapă a Ligii 2. Scorul a fost deschis de Cristian Cherchez, din panalty (min. 21). Oaspeţii au egalat 30 de minute mai târziu, prin Vasile Olariu, care a scăpat singur cu portarul Aioani. Golul victoriei pentru târgovişteni a fost înscris în minutul 56 de Crinel Stoica, după o frumoasă acţiune de atac şi centrarea lui Neguţ.

În intermediara de la mijlocul săptămânii, dâmboviţenii n-au reuşit decât un 0-0 în deplasarea de la Baloteşti. Săptămâna viitoare, Chindia va juca fără emoţii meciul cu liderul Dunărea Călăraşi (sâmbătă – 26 mai, de la ora 11:00), întrucât şi-a asigurat, matematic, cu câteva etape în urmă, participarea la barajul pentru promovarea în Liga 1, care se va disputa în sistem tur-retur, pe 9 şi 13 iunie. La rândul lor, călărăşenii, ca şi ocupanta locului secund – AFC Hermannstadt, şi-au sărbătorit deja promovarea în Liga 1.

„Am țintit, la startul campionatului, să ocupăm unul dintre locurile care duc direct către promovare. Nu am reușit acest lucru, dar suntem încrezători că avem șansele noastre în dubla de baraj.

Există, clar, o diferență mare între cele două eșaloane, dar deținem armele necesare pentru a realiza acest obiectiv. Avem stabilitate, la toate nivelurile, suntem de patru ani împreună și cred că îi putem face fericiți pe numeroșii noștri suporteri.

Ne-am luat măsurile necesare, din toate punctele de vedere, în cazul fericit în care vom obține accederea în primul eșalon”, a declarat, la Sport Total FM, Marcel Ghergu – preşedinte FC Chindia Târgovişte.

Citește în continuare

SPORT

Peste 1.000 de persoane vor alerga la semimaratonul de la Târgovişte

Publicat

pe

Duminică, 20 mai 2018, de la ora 09:30, peste 1.000 de persoane vor alerga la semimaratonul de la Târgovişte, eveniment sportiv organizat de Asociaţia Respiro, cu sprijinul administraţiei locale, şi ajuns anul acesta la cea de-a III-a ediţie.

Traseul măsoară aproximativ 5 kilometri, cu plecare şi sosire în Piaţa Tricolorului: Bulevardul Libertății, Calea Domnească, Parcul Chindia, strada Lt. Răzvan Popescu, Calea Câmpulung, strada Doctor Marinoiu şi strada Stelea. Vor fi patru probe: 2,5 km; 5 km; 10 km şi 21 km.

Fiecare participant va primi un număr de concurs şi un cip pentru cronometrare. S-au înscris în competiţie 304 copii şi 700 de adulţi, între care regăsim şi 25 de persoane cu vârsta între 60 şi 86 de ani.

Va exista şi o tombolă, în cadrul căreia vor fi desemnaţi 100 de câştigători, care vor primi daruri din partea sponsorilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!