Connect with us

Dâmboviţa

Un bărbat plecat la cules de brânduşe a fost omorât în pădure!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://10tv.md)

Comunicatul de presă trimis în prima fază de purtătorii de cuvânt ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa nu ne-a speriat prea tare când am fost informaţi, aşa se obişnuieşte probabil, că, joi-seară,”un bărbat de aproximativ 50 de ani, din comuna IL Caragiale, a fost găsit decedat în zona Pădurii Negre, la prima vedere nu prezintă urme vizible de violenţe. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările evenimentului”.

Cetăţeanul plecase la cules de brânduşe. Am zis că i s-a făcut rău, că a făcut vreun infarct… Şi, uite aşa, s-a lansat supoziţie după supoziţie. Ba că a fost omorât de mistreţi şi decesul a survenit urmare sângerări abundente, după ce fiara i-a rupt artera femurală.

Familia celui găsit decedat în pădure a lansat însă altă ipoteză şocantă, că bietul om ar fi fost omorât de pădurarul din zonă, care ar fi un tip agresiv. Rudele au mărturisit că bărbatul, de 53 de ani, avea degetele strivite şi că ar fi fost lovit cu o bâtă în cap, ba chiar că ar fi fost împuşcat cu alice.

Astăzi, Poliţia confirmă faptul că cetăţeanul din IL Caragiale a avut parte de o moarte violentă. Medicii legişti au stabilit că decesul a survenit urmare producerii unei leziuni traumatice cu un corp dur, proeminent, cu suprafaţa de secţiune şi contact redusă. Aşadar, omul nu a fost căsăpit de mistreţ sau altă fiară sălbatică, ci de un semen al său, pe care rămâne să îl găsească investigatorii criminalişti.

ACTUALITATE

Primăria Târgoviște vrea să deschidă Cinematograful Independența de „Zilele Cetății”

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că, la început de septembrie, de Zilele Cetății 2021, ar putea fi inaugurat Cinematograful Independența.

„După o perioadă în care, pe fondul unor proceduri derulate între Compania Națională de Investiții și constructor, proiectul a fost întârziat, în sfârșit investiția a intrat în linie dreaptă. Astfel, se fac ultimele retușuri, concomitent cu realizarea curățeniei generale, intenția noastră fiind ca cinematograful să fie recepționat cu prilejul Zilelor Cetății din acest an.

Ca și concluzie de ansamblu, dincolo de întârzierea menționată, puține lucruri pot fi reproșate în legătură cu această investiție prin care o construcție emblematica a orașului nostru, care devenise o ruină, este transformată într-un obiectiv modern, cu multiple funcționalități”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Dragomirești, acțiune de igienizare a zonelor transformate în gropi de gunoi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Primăria Dragomirești atrage atenția cetățenilor că aruncarea gunoaielor de orice natură în locuri neamenajate se sancționează cu amenzi între 3.000 și 6.000 de lei – pentru persoanele fizice și între 20.000 și 40.000 de lei – pentru persoanele juridice. De asemenea, se poate dispune și confiscarea atelajului sau a mașinii cu care se transportă deșeurile respective, vinovații având totodată obligația de a curăța întreaga zonă unde au fost depistați încălcând legea.

De precizat că administrația publică de la Dragomirești a acționat, cu ajutorul persoanelor care primesc ajutor social, pentru curățarea și igienizarea punctelor considerate „fierbinți” din acest punct de vedere, identificate ca urmare a unor controale inopinate ale Gărzii de Mediu Dâmboviţa.

„Informăm cetățenii că toate zonele identificate cu risc de depozitare necontrolată a deșeurilor menajere au fost semnalizate prin montarea unor panouri care interzic aruncarea deșeurilor menajere și afișează cuantumul amenzilor care sunt aplicate în caz că vor fi prinși.

Totodată, vă avertizăm că locurile în care se aruncă de obicei gunoaie menajere sau de orice altă natură sunt atent monitorizate, inclusiv prin mijloace video, riscul de a fi prinși fiind extrem de mare”, se precizează într-o comunicare a Primăriei Dragomirești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT