Connect with us

Dâmboviţa

Un bărbat plecat la cules de brânduşe a fost omorât în pădure!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://10tv.md)

Comunicatul de presă trimis în prima fază de purtătorii de cuvânt ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa nu ne-a speriat prea tare când am fost informaţi, aşa se obişnuieşte probabil, că, joi-seară,”un bărbat de aproximativ 50 de ani, din comuna IL Caragiale, a fost găsit decedat în zona Pădurii Negre, la prima vedere nu prezintă urme vizible de violenţe. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările evenimentului”.

Cetăţeanul plecase la cules de brânduşe. Am zis că i s-a făcut rău, că a făcut vreun infarct… Şi, uite aşa, s-a lansat supoziţie după supoziţie. Ba că a fost omorât de mistreţi şi decesul a survenit urmare sângerări abundente, după ce fiara i-a rupt artera femurală.

Familia celui găsit decedat în pădure a lansat însă altă ipoteză şocantă, că bietul om ar fi fost omorât de pădurarul din zonă, care ar fi un tip agresiv. Rudele au mărturisit că bărbatul, de 53 de ani, avea degetele strivite şi că ar fi fost lovit cu o bâtă în cap, ba chiar că ar fi fost împuşcat cu alice.

Astăzi, Poliţia confirmă faptul că cetăţeanul din IL Caragiale a avut parte de o moarte violentă. Medicii legişti au stabilit că decesul a survenit urmare producerii unei leziuni traumatice cu un corp dur, proeminent, cu suprafaţa de secţiune şi contact redusă. Aşadar, omul nu a fost căsăpit de mistreţ sau altă fiară sălbatică, ci de un semen al său, pe care rămâne să îl găsească investigatorii criminalişti.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Încă 180 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Dâmbovița

Publicat

pe

Sunt disponibile locuri în stațiunile Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata. Biletele vor fi repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

„Perioada de intrare în stațiune este 28.07.2024 – 02.08.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa de Pensii Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tragedie pe Autostrada București -Pitești. Trei oameni au murit și patru au fost duși la spital

Publicat

pe

Trei oameni au murit, în această după-amiază, pe Autostrada București -Pitești, la km 72, în zona comunei Petrești, din județul Dâmbovița. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului au intervenit pompierii dâmbovițeni cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și un container multirisc. Au sosit la locul tragediei și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Din informațiile primite de la IPJ Dâmbovița reiese că autoutilitara în care se aflau opt persoane era oprită pe banda de urgență din cauza unui defecțiuni. Neșansa a făcut ca un autocamion încărcat cu fier beton să intre în plin în mașina aflată în poziția de avarie.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, cu vârste de 22, 46 și 55 de ani, au decedat. Alți patru ocupanți, două femei de 38 și 19 ani și doi minori de 11 și 14 au fost transportați la spital cu multiple politraumatisme.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite