Connect with us

Dâmboviţa

Un bărbat plecat la cules de brânduşe a fost omorât în pădure!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://10tv.md)

Comunicatul de presă trimis în prima fază de purtătorii de cuvânt ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa nu ne-a speriat prea tare când am fost informaţi, aşa se obişnuieşte probabil, că, joi-seară,”un bărbat de aproximativ 50 de ani, din comuna IL Caragiale, a fost găsit decedat în zona Pădurii Negre, la prima vedere nu prezintă urme vizible de violenţe. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările evenimentului”.

Cetăţeanul plecase la cules de brânduşe. Am zis că i s-a făcut rău, că a făcut vreun infarct… Şi, uite aşa, s-a lansat supoziţie după supoziţie. Ba că a fost omorât de mistreţi şi decesul a survenit urmare sângerări abundente, după ce fiara i-a rupt artera femurală.

Familia celui găsit decedat în pădure a lansat însă altă ipoteză şocantă, că bietul om ar fi fost omorât de pădurarul din zonă, care ar fi un tip agresiv. Rudele au mărturisit că bărbatul, de 53 de ani, avea degetele strivite şi că ar fi fost lovit cu o bâtă în cap, ba chiar că ar fi fost împuşcat cu alice.

Astăzi, Poliţia confirmă faptul că cetăţeanul din IL Caragiale a avut parte de o moarte violentă. Medicii legişti au stabilit că decesul a survenit urmare producerii unei leziuni traumatice cu un corp dur, proeminent, cu suprafaţa de secţiune şi contact redusă. Aşadar, omul nu a fost căsăpit de mistreţ sau altă fiară sălbatică, ci de un semen al său, pe care rămâne să îl găsească investigatorii criminalişti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Lumea nu iubește dictatorii pentru că libertatea e partea sfântă din fiecare om

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa critică politica dusă de președintele Chinei, care, pentru a menține la putere regimul comunist, înăbușă protestele oamenilor care s-au săturat de dictatură cu ajutorul aparatului represiv. Dictatorii nu au sfârșit niciodată bine. Pentru ei a rămas întotdeauna rezervat un colț întunecat de istorie.

„Sunt alături de oamenii din toate orașele Chinei, acolo unde cei care protestează pentru drepturi și libertăți sunt tratați cu barbarie. Dictatura comunistă a lui Xi nu își poate apăra puterea doar cu forța pulanelor. Așa a făcut Ianukovici și a pierdut. Așa face Putin și va pierde. Așa fac dictatorii. Dar lumea nu iubește dictatorii pentru că libertatea e partea sfântă din fiecare om. De aceea, tentivele de reprimare a libertăților trebuie mereu combătute iar oamenii mereu apărați”, a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Târgovişte: Prins la volan sub influența unor substanțe psihoactive

Publicat

pe

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat, ieri – 28 noiembrie 2022, în jurul orei 19:35, pe strada Stanică Ilie, un bărbat de 34 de ani, din comuna Băleni, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Rezultatul preliminar a ieșit pozitiv, ceea ce demonstrează că bărbatul consumase substanțe psihoactive.

În autoturismul respectiv a mai fost identificat un pasager, bărbat de 35 de ani, din Târgoviște, iar, în urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în două șervețele mai multe fragmente de materie vegetală de culoare verde-oliv.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats