Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Urmează trei competiţii naţionale la Complexul de Nataţie Târgovişte!

Publicat

pe

Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte urmează să găzduiască, în perioada mai – iulie 2018, trei competiţii de nivel naţional – Jocurile Naţionale Special Olympics (25-28 mai), Campionatul Naţional de Masters (9-10 iunie) şi Campionatul Naţional de Înot Cadeţi (12-15 iulie), precum şi un eveniment de strângere de fonduri în luna iunie (Swimathon).

În acest sens, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal Târgovişte din data de 26 aprilie 2018, au fost incluse proiectele de hotărâre privind aprobarea acordurilor de parteneriat cu instituţiile organizatoare, respectiv: Fundaţia Special Olympics, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Comunitară Dâmboviţa.

Totodată, administraţia municipiului Târgovişte va contribui, prin Direcţia Complex Turistic de Nataţie, cu 30.060 lei la organizarea Jocurilor Naţionale Special Olympics, eveniment al cărui scop este integrarea socială prin sport a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, construind astfel o viaţă mai bună pentru această categorie defavorizată de copii şi adulţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Preot și dascăl din Râncaciov, confirmați cu COVID-19

Publicat

pe

Foto arhivă

Situație alarmantă la Râncaciov, comuna Dragomirești, județul Dâmbovița! Am aflat, pe surse, că preotul paroh ar fi fost infectat cu coronavirus, iar de duminică se află internat în spital. Se pare că și dascălul bisericii a fost contaminat.

Rămâne acum ca autoritățile abilitate să stabilească câte persoane ar mai putea fi contaminate ținându-se cont de faptul că mulți localnici au mers la slujbele religioase desfășurate la biserică.

Reamintim faptul că județul Dâmbovița ocupă primul loc la nivel național după numărul de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Funcționarii Primăriei Nucet distribuiau măști la ora 06:00 dimineața

Publicat

pe

La ora 06:00, în această dimineață, funcționarii Primăriei Nucet împărțeau măști de protecție. Acțiunea ar trebui multiplicată la nivelul întregului județ și bine ar fi să fie însoțită de sfaturi și recomandări, pe care, evident, oamenii să le și pună în aplicare. Reprezentanții Primăriei Nucet au pornit la pas prin comună, de la primele ore ale zilei, echipați în combinezoane albe.

Cetățenii din localitate sunt acum oarecum speriați, având în vedere că o femeie de 57 de ani, confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19, a murit în spitalul din Sibiu unde a fost transferată, iar fiul acesteia, de 37 de ani, se află în stare gravă, tot la Sibiu, fiind intubat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!