Connect with us

SPORT

FOTBAL: Dunărea Călăraşi, 27 de meciuri consecutive fără înfrângere!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / AFC Dunărea Călărași

Liderul Ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi, a ajuns la cel de-al 27-lea joc consecutiv fără înfrângere (23 de victorii şi 4 egaluri). În această după-amiază, Dunărea întâlneşte, de la ora 17:00, Foresta Suceava, pe teren propriu. Meciul contează pentru cea de-a 31 etapă.

Tehnicianul Dan Alexa, care şi-a prelungit contractul cu Dunărea pentru încă doi ani, admite că lotul echipei sale va trebui întărit pentru a putea face faţă în Liga 1.

„Rămân la Călăraşi şi orice discuţie e închisă. Trebuie să fim promovaţi matematic, apoi vom face o analiză clară a lotului”, a declarat Alexa, citat de site-ul liga2.prosport.ro.

Dunărea Călăraşi a acumulat 74 de puncte în clasament, cu 3 mai mult decât FC Hermannstadt. Pe locul 3 regăsim Chindia Târgovişte, cu 61 de puncte.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Trei centuri de aur și patru medalii obținute în Germania de târgovișteanul Marius Mihai Marin

Publicat

pe

Târgovișteanul Marius Mihai Marin și-a adjudecat trei centuri de aur și patru medalii la Openul International Mixt Marțial Arts organizat în Arnsberg, Germania.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, fiindcă îmi dă puteri ascunse, să nu renunț, să continui. Mulțumesc, de asemenea, soției și băieților mei, pentru susținerea lor necondiționată”, este mesajul transmis de dâmbovițean.

La Openul din Germania, Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște a avut și alți sportivi pe podium: Sabina Marin (o centură de aur și o medalie de argint), Luana Pletea (o centură de aur și o medalie) și Florin Lixandru (o medalie).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Șase medalii pentru sportivii de la Club Rizea Wushu Târgoviște, la Cupa C.R.K. „Trofeul Dacic”

Publicat

pe

Un buchet de victorii au adus la Târgoviște sportivii de la Clubul Sportiv Rizea Wushu, antrenați de Angel Mihai. Luptătorii târgovișteni s-au aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Plopeni, în județul Prahova, unde au participa la competiția Cupa C.R K. „Trofeul Dacic”.

Sportivii de la Rizea Wushu și-au adjudecat 6 medalii. Aur – Soare Daniel, la categoria 75 kg. Argint – Pantea Vlad, la categoria 32 kg și Saficiu Mario, la categoria 37 kg. Bronz – Sanda Ștefan, la categoria +47 kg, Amuza Petruș, la categoria 42 kg și Pletescu Ștefan, la 67 kg!

„Sunt foarte mulțumit și mândru de rezultate obținute de sportivii noștri, mai ales dacă ținem cont de faptul că la această competiție au avut adversari foarte bine pregătiți de la Academiile Cătălin Moroșanu și Scorpions Iași”, ne-a precizat instructorul Angel Mihai.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite