Conectați-vă cu noi

SPORT

Jandarmul karatist de la IJJ Giurgiu, locul I la „Cupa Dunării”!

Publicat

pe

Sergentul major Bogdan Mogîldea, din cadrul IJJ Giurgiu, şi-a adjudecat, în acest week-end, locul I la „Cupa Dunării”, competiţie de karate kyokushin care a reunit sportivi din România şi Bulgaria. Subofiţerul a intrat în concurs la categoria – 80 kg, proba de kumite.

Jandarmul giurgiuvean practică acest sport de 5 ani, iar pentru a ajunge la performanţă se antrenează de trei ori pe săptămână cu senpai Cătălin Mocanu – multiplu campion naţional şi european. În luna februarie, Bogdan Mogîldea a obţinut locul I la Turneul Național de Karate “Kyokushin Family Cup”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Competiţie de ciclism pentru copii, în Parcul Mitropoliei din Târgovişte

Publicat

pe

de

Turul Ciclist al României, care a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 51, este inclus în calendarul competiţional european al „Union Cycliste Internationale”. Cu mai mult de 20 de echipe aliniate la linia de start și peste 100 de cicliști care se confruntă pentru mult râvnitul tricou galben, cursa promite să fie un spectacol captivant.

Etapele Turului României, ediția 51
• Etapa I (19 septembrie) Alba Iulia-Sibiu 154,7 km
Traseu: Alba Iulia – Vingard – Draşov – Doştat – Păuca – Roşia de Secaş – Blaj – Şeica Mică – Şeica Mare – Slimnic – Ocna Sibiului – Sibiu
• Etapa a II-a (20 septembrie) Sibiu-Brașov 162,8 km
Traseu: Sibiu – Bradu – Avrig – Făgăraş – Codlea – Ghimbav – Cristian – Râşnov – Poiana Braşov – Braşov
• Etapa a III-a (21 septembrie) Brașov-Focșani 176,3 km
Traseu: Braşov – Târgu Secuiesc – Ojdula – Lepşa – Topeşti – Focşani
• Etapa a IV-a (22 septembrie) Buzău-Târgoviște 124,7 km
Traseu: Buzău – Mizil – Albeşti-Paleologu – Valea Călugărească – Bucov – Centura Ploieşti – Dărmăneşti – Răzvad – Târgovişte
• Etapa a V-a (23 septembrie) București 100 km
Traseu: Bucureşti (Piaţa Presei Libere – B-dul Poligrafiei – str. Jiului)

Reluată după 5 ani de absență, „Mica Buclă” va include anul acesta, în premieră, în calendarul competiției și o serie de competiții pentru copii.

„Am vrut să lăsăm ceva în urmă după organizarea Turului Ciclist al României prin orașele prin care trecem. Este important ca acolo unde nu există deja o comunitate importantă de ciclism să dezvoltăm acest fenomen în rândul copiilor, care peste ani să îmbrățișeze poate sportul de performanță”, a declarat Eduard Novak – președintele Federației Române de Ciclism.

Programul competițiilor pentru copii:
Sibiu, 19 Septembrie, ora 17:00, Piața Mică
Brașov, 20 Septembrie, ora 15:40, Livada Poștei
Focșani, 21 Septembrie, ora 16:30, Parcul Teatrului
Târgoviște, 22 Septembrie, ora 16:30 Parcul Mitropoliei
București, 23 Septembrie, ora 10:00, Piața Presei

Concursul din București, din data de 23 Septembrie, va găzdui Etapa 3 a Cupei Naționale de Șosea pentru Copii și este deschis doar copiilor legitimați FRC.

Citește în continuare

SPORT

ACS Marin Marius Mihai Marţial Arts, cantonament în Munţii Bucegi!

Publicat

pe

Asociaţia Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Marţial Arts Târgovişte a organizat în zona Padina din Munţii Bucegi, în perioada 7-9 septembrie 2018, un stagiu de pregătire pentru campionatele naţionale şi pentru competiţiile internaţionale.

„Pentru mine, a fost primul cantonament de această anvergură. Pe viitor, îmi doresc să pot să le ofer sportivilor meritorii astfel de cantonamente în timpul tuturor vacanţelor de vară sau de iarnă”, ne-a mărturisit antrenorul Marin Marius Mihai.

Au fost prezenţi la Padina capioni naționali Freestyle Kickboxing, vicecampioni naționali Freestyle Kickboxing, multipli campioni naționali Wushu Kung Fu, campioni europeni Wushu Kung Fu, campioni mondiali K1 light şi K1 full cat, dar şi sportivi care nu fac parte din lotul pentru campionatele naționale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!