Connect with us

ACTUALITATE

Lovitură de palat la Partida Romilor Dâmboviţa! Tudorică Răducanu a fost instalat preşedinte!

Publicat

pe

În această după-amiază, s-a dat se pare bătălia decisivă între Vasile Moise – preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa şi contestatarii săi, mulţi la număr. La sediul din Târgovişte, s-au adunat câteva sute de romi, veniţi din toate colţurile judeţului, cu gândul clar de a-l da jos pe Deju.

În fruntea protestatarilor care vor neapărat o altă echipă de conducere, s-a aflat Ion Drăgoi, membru al Partidei Romilor, fost şef al filialei Târgovişte, demis de Vasile Moise. Adunarea Generală spontană a romilor dâmboviţeni s-a ţinut în sala de şedinţă a Asociaţiei. Toţi participanţii, într-un glas, au cerut demisia lui Vasile Moise şi alegerea unei alte echipe de conducere. S-a creat rapid o comisie care să valideze hotărârea pe care o vor lua, prin vot deschis, membrii Partidei Romilor prezenţi la întâlnire.

A fost vehiculat imediat şi numele celui care trebuie să preia conducerea Asociaţiei: Tudorică Răducanu, fost viceprimar al Târgoviştei. La câteva minute de la demararea şedinţei, în sală, a intrat, în aplauzele mulţimii, Tudorică Răducanu. Este pentru prima dată de la declanşarera acestui conflict când Tudorică Răducanu apare în public şi îşi dă clar acordul pentru preluarea frâielor Asociaţiei. Răducanu a spus că face acest lucru la rugăminţile membrilor Partidei Romilor.

S-a votat prin ridicare de mână. Au existat două propuneri. Tudorică Răducanu şi… Tudorică Răducanu. Ion Drăgoi a susţinut ideea că este nevoie de o schimbare în conducerea organizaţiei, de un suflu nou, de o altă abordare a problematicii cu care se confruntă comunităţile de romi din judeţ.

Tudorică Răducanu a vorbit celor prezenţi destins, calm şi fără atacuri la persoană. Liderul ales în această seară a spus clar că intenţiile sale sunt acelea de a revitaliza asociaţia judeţeană, de a pune la punct filialele locale care, în concepţia sa, sunt ca şi inexistente.

„Nu am venit aici cu intenţia de a da pe cineva jos. Nu vreu să vorbesc nimic despre colegii mei care au condus până acum. Pentru ceea ce au făcut le mulţumim. Atât au putut, atât au făcut. Trebuie să-mi daţi puţin timp. Dacă în municipiu, în 6-7 luni, împreună cu colegii din asociaţie, putem pune lucrurile la punct, în judeţ, este dezastru. Toţi lideri din comunităţi nu mai sunt luaţi în consideraţie, nu mai sunt cine au fost.

bdr

Cer oamenilor din judeţ să aibă încredere în mine. Împreună cu dânşii, cu toţi liderii din judeţ, să ne apucăm de treabă, să luăm fiecare localitate, fiecare comună la pas şi să începem să facem o organizaţie aşa cum trebuie. Numai împreună putem realiza ceva pentru sănătatea copiilor noştri, pentru educaţie. Să ne ducem copiii la şcoală. Ăsta este obiectivul meu suprem. Vreau să dăm uitării tot ceea ce a fost, să ştergem cu buretele”, a declarat Tudorică Răducanu.

Acesta le-a promis celor de faţă că o să facă în aşa fel încât Partida Romilor să fie luată din nou în seamă de reprezentnţii puterii locale şi judeţene, de parlamentarii dâmboviţeni.

„Trebuie să devenim ceea ce am fost în 2008, când Partida Romilor conta şi era apreciată de conducerea judeţeană”, a spus Tudorică Răducanu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

OFSD Dâmboviţa a oferit daruri copiilor în „Târgul de Crăciun” de la Vulcana Pandele

Publicat

pe

de

Conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, împreună cu președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, a participat, astăzi, la „Târgul de Crăciun cu miresme de sărbători” desfășurat în comuna Vulcana Pandele.

Prima ediție a acestui eveniment, care a început pe 1 decembrie, a fost animată de colindele și momentele artistice interpretate de cei mai mici locuitori ai zonei, dar a fost și o oportunitate pentru producătorii din jurul comunei dâmbovițene să-și prezinte roadele muncii.

Și pentru că suntem în luna cadourilor, doamnele social-democrate conduse Carmen Holban, președintă a OFSD Dâmbovița, și Luciana Cristea, vicepreședintă a organizației, le-au oferit copiilor daruri, răsplătindu-i pentru talentul și implicarea lor.

PSD Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Noțiuni minime de marketing pe care un director general trebuie să le cunoască

Publicat

pe

de

Începând cu secolul al XX-lea studiile despre leadership au început să își intensifice numărul în literatura de specialitate. Descentralizarea puterii din cadrul companiilor a fost asociată cu dispersia autorității și implicit, stratificarea deciziilor. Există astfel atât afaceri care au o structură de conducere piramidală, cu decizii de sus în jos, dar și unele care nu respectă forma tradițională, care sunt eficiente fiindcă operează în permanență cu specialiști. Indiferent de situație, structura de conducere din care face parte și persoana directorului general trebuie să cunoască elemente definitorii pentru managementul unei firme. Printre aceste informații vitale se numără și noțiunile de marketing, atât de mediatizate în zilele noastre.

În cadrul acestui articol încercăm să realizăm o sinteză a ceea ce înseamnă noțiuni minimale în materie de marketing pe care un director trebuie să le cunoască pentru a eficientiza deciziile. Crizele din ultimii ani au afectat în mare măsură afacerile locale, cele fără vizibilitate în mediul online. Internetul a devenit prin urmare, cel mai bun spațiu pentru desfășurarea optimă a unei afaceri pentru a fi rentabilă, de aici și importanța unor tipuri de strategii de marketing adaptate la produs/servicii și domeniu de activitate.

Un plan bine întocmit pentru eficiență sporită

În vânzări nu totul depinde de cifre. În acest domeniu este esențial ca structura de conducere să dețină minime informații de contabilitate dar și câteva de marketing pentru a putea eficientiza procesele pe viitor. În calitate de director general cu ambiții de creștere a vizibilității pe piață este indicat să consultați un plan de marketing exemplu pentru a avea idei despre cum puteți să îl construiți pe cel ideal pentru firma dumneavoastră. În definitiv, un plan de marketing este sinonim cu procesul de planificare al producției, al modului de analiză al pieței și concurenței, a adaptării produselor/serviciilor la noile tendințe cerute de către clienți. Este foarte important ca orice firmă să dețină un plan de marketing bine pus la punct pentru a ști cum să se orienteze intern și extern. Evoluțiile viitoare ale firmei depind foarte mult de adaptarea continuă la noi contexte, de regândirea, atunci când este cazul, a strategiei de marketing. Într-o companie sau într-o organizație, eficientizarea muncii este un deziderat pentru orice structură managerială. Aceasta se poate realiza atunci când angajații au predictibilitate, siguranță, un traseu clar și task-uri specifice care să îi facă să se simtă valoroși. O companie care își valorizează resursa umană este capabilă să valorizeze și clienții.

Nu numai teorie, ci și rezultate

Mixul de marketing in servicii reprezintă partea empirico-teoretică a deciziilor și instrumentelor prin care o companie încearcă să se adapteze pe piață și să facă față concurenței. Cu ajutorul celor 4 elemente principale ale mixului (produs, preț, promovare și plasare), o companie poate transpune din teorie în practică modelul de vânzare eficient și eficace, pliat pe profilul său.

Tot ceea ce ține de politicile de marketing ale unei firme coincide cu mixarea unor instrumente specifice pentru maximizarea profitului. Înțelegerea acestora de către decidenți este un prim pas înspre comunicarea intra-organizațională și implicit, către rezultate mai bune pe viitor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats