Connect with us

Prahova

Elevi din Ploieşti, premiaţi pentru implicare în proiectul „Şcoala siguranţei TEDI”

Publicat

pe

Poliţiştii i-au premiat pe elevii celor două clase I de la Şcoala „Rareş Vodă” Ploieşti pentru implicare în proiectul „Şcoala siguranţei TEDI”. Evenimentul a fost organizat joi, 26 aprilie 2018, şi a inclus, pe lângă binemeritatele cadouri, demonstraţii practice, inclusiv cu un câine poliţist.

În anul şcolar 2017-2018, proiectul educaţional „Școala siguranței TEDI” este implementat la nivelul a peste 1.200 de unități de învățământ din toată țara, 70 fiind din judeţul Prahova.

În cadrul programului, cadrele didactice, cu sprijinul polițiștilor, parcurg la orele de curs un material cu teme referitoare la siguranța rutieră, contactul cu persoanele necunoscute, reguli de siguranță când sunt singuri acasă sau când navighează pe internet, precum și referitoare la alte situații cu care copiii se pot întâlni.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Descoperă orașul Ploiești prin intermediul desenelor și machetelor realizate de elevi

Publicat

pe

Muzeul „Ion Luca Caragiale” din Ploiești vernisează, marți – 11 mai 2021, la ora 12:00, expoziția temporară itinerantă „Ploieşti – oraşul meu”, organizată în colaborare cu profesorii îndrumători şi elevii Şcolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Ploieşti.

„Tema expoziţiei a pornit de la proiectul educaţional „Ploieştiul de altădată”, proiect iniţiat ca o călătorie în timp prin intermediul cărţilor poştale ilustrate.

Proiectul expoziţional vă provoacă să descoperiţi oraşul Ploieşti prin intermediul desenelor şi machetelor realizate de elevii claselor a V-a B, a V-a D, a VI-a A, a VI-a B, a VI-a C, a VII-a B, a VII-a C şi a VIII-a A, profesori coordonatori: Nicoleta Camelia Bucurică, Eugenia Dârmon şi Luminiţa Tonsciuc.

Prin acest proiect expoziţional încercăm să evidenţiem cum o activitate extraşcolară poate fi transformată într-o expoziţie reuşită, ce poate fi admirată de publicul larg”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Muzeul Judetean de Istorie și Arheologie Prahova.

Citește în continuare

ACTUALITATE

ANI: Funcționar public din cadrul Tribunalului Prahova nu-și justifică averea

Publicat

pe

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la veniturile realizate de către Iuliea Diaconu-Roșu, funcționar public în cadrul Tribunalului Prahova.

Măsura vine ca urmare a faptului că a fost constatată o diferență de 80.503,85 Lei (echivalentul sumei de 21.025,6 Euro) între averea dobândită și veniturile realizate pe perioada exercitării funcției publice.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT