Connect with us

Dâmboviţa

DEPUTAT: Primarii din opoziţie au încredere în programul de guvernare PSD-ALDE

Publicat

pe

Mai mulţi primari de opoziţie din judeţul Dâmboviţa au ales să sprijine implementarea programului de guvernare al PSD-ALD întrucât au încredere în măsurile propuse, dar şi pentru că s-au săturat de amatorismul politic care a pus stăpânire pe partidele pe care le-au creditat până acum – a punctat deputata PSD Carmen Holban într-o declaraţie politică susţinută, astăzi – 7 mai 2018, în Parlament.

„Dragi colegi,

(…) Cu o singură excepţie, toţi sunt edili la primul mandat, având însă o activitate foarte bună în localităţile pe care le conduc de aproape 2 ani. Este vorba despre domnul Valentin Mihalache – primarul comunei Dărmăneşti, domnul Iulian Costache – primarul comunei Ulieşti, domnul Costin Barbu – primarul comunei Crângurile, domnul Bogdan Tiţa – primarul comunei Ulmi, domnul Florin Iordache – primarul comunei Moţăieni şi domnul Florin Petre – primarul comunei Crevedia.

Dragi colegi,

(…) Politica este pentru oameni şi despre oameni! Primarii care au ales să sprijine Programul de Guvernare PSD – ALDE sunt cu adevărat responsabili, înţelegând că PSD – ALDE pune în centrul politicilor lor comunitatea locală şi dezvoltarea ei armonioasă. Am convingerea că până la finele acestui an, tot mai mulţi responsabili din comunităţile locale vor alege, în mod firesc, să sprijine programul nostru de guvernare, sătui de scandalurile şi neprofesionalismul cu care se manifestă partidele de opoziţie”, se arată în declaraţia politică a deputatei PSD Carmen Holban.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats