Connect with us

ACTUALITATE

Locurile disponibile în liceele din Dâmboviţa la admiterea din această vară!

Publicat

pe

Săptămâna aceasta, elevii claselor a VIII-a din judeţul Dâmboviţa sunt aşteptaţi la „Târgul ofertelor educaţionale”, eveniment organizat la Muzeul de Istorie din Târgovişte, pentru a se informa cu privire la oportunităţile de studiu şi a lua o decizie în funcţie de oferta ce le va fi prezentată de unităţile de învăţământ liceal.

Pentru anul şcolar 2018/2019, în judeţul Dâmboviţa au fost aprobate, pentru specializările din filiera tehnologică, 1.652 de locuri la zi şi 112 la seral. Cât priveşte învăţământul profesional, au fost aprobate 1.036 de locuri, calificările profesionale fiind foarte diverse: mecanic auto, electromecanic utilaje și instalații industrial, cofetar, confecționer produse textile, ospătar, bucătar, mecanic agricol, strungar, sculer matrițer ș.a.

btr

În învățământul dual sunt repartizate 84 locuri, corespunzător celor trei clase, două la Liceul Tehnologic ”Nicolae Ciorănescu” Târgoviște și una la Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu” Găești, în parteneriat cu Artic S.A.

Un alt segment important al ofertei educaționale la nivelul județului este acela al învățământului liceal, filiera teoretică și filiera vocațională, unde sunt planificate 1.904 de locuri la filiera teoretică și 336 la filiera vocațională.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moș Crăciun vine la Târgoviște pe 16 decembrie și le împarte copiilor daruri trei seri la rând

Publicat

pe

Moș Crăciun va sosi la Târgoviște, vineri – 16 decembrie 2022, și, împreună cu alaiul său, va porni în paradă pe străzile din zona de centru a orașului, așa cum de altfel se întâmplă de câțiva ani buni, până în „Orășelul copiilor” din Piața Tricolorului.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, timp de trei seri, respectiv pe 16, 17 și 18 decembrie, Moșul va împărți daruri copiilor. În acest sens, este nevoie ca părinții să meargă la scena din Piața Tricolorului, începând cu ora 16:00, și să-i înscrie pe cei mici pe lista care va fi întocmită în ziua respectivă.

De precizat că administrația publică locală a pregătit pentru această acțiune câteva mii de cadouri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats