Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu n-a făcut politică la şedinţa PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Faptul că un înalt ierarh bisericesc a participat la o întâlnire politică organizată de PSD a aprins media dâmboviţeană, dând naştere la comentarii pro şi contra. Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan consideră că nu a fost nimic nelegal sau imoral prin faptul că vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu, reprezentantul Arhiepiscopiei Târgoviştei, a participat la şedinţa social-democraţilor desfăşurată vineri, 4 mai 2018, la Complexul Turistic de la Mija, pentru a vorbi despre referendumul privind familia tradiţională românească.

A spus parlamentarul social-democrat că proiectul privind referendumul de susţinere a familiei tradiţionale româneşti a fost iniţiat şi promovat de Biserica Ortodoxă. În judeţul Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgoviştei a strâns peste 130.000 de semnături de sprijinire a acestui demers constituţional.

„Părintele vicar Ionuţ Ghibanu a participat la această întâlnire, a vorbit doar despre familia tradiţional românească, despre valorile morale ale neamului nostru şi nu despre altceva. După epuizarea acestui prim punct de pe ordinea de zi, părintele vicar s-a retras, iar noi ne-am văzut în continuare de problemele noastre de partid. Eu cred că a fost vorba despre o atitudine corectă”, a precizat deputatul PSD.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 8, 2018 at 5:37 am

    ca niște jurnaliști versați, nu cred că voi credeți ce îndrugă un pesedist
    că pînă și „MARELE MUT” de la Cotroceni a priceput că atunci cînd un pesedist aruncă două vorbe, trei sînt minciuni
    ps: am sesizat că de la această întîlnire a lipsit premarele de Răcari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu rata „Zilele comunei Gura Ocniţei”! Programul este deosebit

Publicat

pe

de

Comuna Gura Ocniţei se pregăteşte de sărbătoare. Vor fi două zile de neuitat, pe 19 şi 20 iulie, cu artişti renumiţi, târg popular, parc de distracţii, focuri de artificii, terase, ateliere de civilizaţie dacă şi romană, foc de tabără şi multe alte surprize.

Vor urca pe scenă: Alex Velea, Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, Florica Jinga, Ansamblul Kremilovsti (Bulgaria), Macoveiul, Comorile Satului, Hupnosis Fire, Danais, Loredana, Viorela Stoian, Ioan Alungulesei etc.

La Căminul Cultural, va fi verniată expoziţia de păpuşi de porţelan „Aripi de vis”. De asemenea, nu trebuie să rataţi cea de-a V-a ediţie a „Festivalului Florilor de Câmp”, joi – 19 iulie, în Dealul Crucii.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tânăr din Valea Voievozilor, decedat într-o maşină plină cu bani!

Publicat

pe

Grav accident de circulaţie, azi-noapte, pe DN 71, Târgovişte-Bucureşti, pe teritoriul satului Mircea Vodă, comuna Sălcioara. Un tânăr de 30 de ani din Valea Voivozilor a decedat.

Bărbatul, care se afla la volanul unui autourism Porche, conducea cu mare viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţei, răsturnându-se în afara carosabilului. În maşină, poliţiştii au descoperit, în două sacoşe, o mare sumă de bani, în lire de 20 şi 50.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul şi provenienţa banilor. Nu este exclus ca bărbatul să facă parte dintr-un grup infracţional organizat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!