Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu n-a făcut politică la şedinţa PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Faptul că un înalt ierarh bisericesc a participat la o întâlnire politică organizată de PSD a aprins media dâmboviţeană, dând naştere la comentarii pro şi contra. Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan consideră că nu a fost nimic nelegal sau imoral prin faptul că vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu, reprezentantul Arhiepiscopiei Târgoviştei, a participat la şedinţa social-democraţilor desfăşurată vineri, 4 mai 2018, la Complexul Turistic de la Mija, pentru a vorbi despre referendumul privind familia tradiţională românească.

A spus parlamentarul social-democrat că proiectul privind referendumul de susţinere a familiei tradiţionale româneşti a fost iniţiat şi promovat de Biserica Ortodoxă. În judeţul Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgoviştei a strâns peste 130.000 de semnături de sprijinire a acestui demers constituţional.

„Părintele vicar Ionuţ Ghibanu a participat la această întâlnire, a vorbit doar despre familia tradiţional românească, despre valorile morale ale neamului nostru şi nu despre altceva. După epuizarea acestui prim punct de pe ordinea de zi, părintele vicar s-a retras, iar noi ne-am văzut în continuare de problemele noastre de partid. Eu cred că a fost vorba despre o atitudine corectă”, a precizat deputatul PSD.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 8, 2018 at 5:37 am

    ca niște jurnaliști versați, nu cred că voi credeți ce îndrugă un pesedist
    că pînă și „MARELE MUT” de la Cotroceni a priceput că atunci cînd un pesedist aruncă două vorbe, trei sînt minciuni
    ps: am sesizat că de la această întîlnire a lipsit premarele de Răcari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgovişte: Noaptea, circulaţie cu restricţie pe podul de la Valea Voievozilor

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: dbonline.ro)

Începând de marţi, 25 septembrie 2018, circulația rutieră pe podul care face legătura între municipiul Târgoviște și comuna Răzvad (sat Valea Voievozilor) se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, în intervalul orar 18:00-07:00, precum și în zilele de weekend.

Măsura este impusă de continuarea lucrărilor şi montarea rosturilor de dilataţie – anunţă Primăria Târgovişte.

În scopul evitării disconfortului în trafic, lucrările se vor desfășura exclusiv seara și noaptea, urmând ca în intervalul orar 07:00 – 18:00 circulația să se desfășoare pe două sensuri.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Agenţiile de turism din Dâmboviţa, controlate de inspectorii ITM

Publicat

pe

Marius Lixandru - inspector şef ITM Dâmboviţa

ITM Dâmboviţa a organizat o acţiune de verificare a modului în care agenţiile de turism respectă prevederile legale privind relaţiile de muncă.

Potrivit inspectorului şef Marius Lixandru, controalele au urmărit:
– identificarea cazurilor de muncă nedeclarată;
– identificarea agențiilor de turism care nu respectă legislația privind încheierea, modificarea, executarea, suspendarea, înregistrarea și transmiterea în Registrul general de evidență a salariaților (Revisal) a contractelor individuale de muncă;
– respectarea timpului de muncă și a celui de odihnă;
– verificarea asigurării repausului periodic;
– verificarea angajării persoanelor cu contracte individuale de muncă cu normă întreagă sau timp parțial, pe perioadă determinată sau nedeterminată;
– garantarea în plată a salariului minim pe economie.

Deficienţe constatate la cele nouă agenţii de turism verificate: neevidențierea timpului de lucru prestat de salariați, nerespectarea legislației privind acordarea repausului săptămânal, transmiterea cu întarziere a elementelor contractuale in Registrul de evidență a salariaților. Inspectorii ITM au dispus măsuri de intrare în legalitate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!