Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu n-a făcut politică la şedinţa PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Faptul că un înalt ierarh bisericesc a participat la o întâlnire politică organizată de PSD a aprins media dâmboviţeană, dând naştere la comentarii pro şi contra. Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan consideră că nu a fost nimic nelegal sau imoral prin faptul că vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu, reprezentantul Arhiepiscopiei Târgoviştei, a participat la şedinţa social-democraţilor desfăşurată vineri, 4 mai 2018, la Complexul Turistic de la Mija, pentru a vorbi despre referendumul privind familia tradiţională românească.

A spus parlamentarul social-democrat că proiectul privind referendumul de susţinere a familiei tradiţionale româneşti a fost iniţiat şi promovat de Biserica Ortodoxă. În judeţul Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgoviştei a strâns peste 130.000 de semnături de sprijinire a acestui demers constituţional.

„Părintele vicar Ionuţ Ghibanu a participat la această întâlnire, a vorbit doar despre familia tradiţional românească, despre valorile morale ale neamului nostru şi nu despre altceva. După epuizarea acestui prim punct de pe ordinea de zi, părintele vicar s-a retras, iar noi ne-am văzut în continuare de problemele noastre de partid. Eu cred că a fost vorba despre o atitudine corectă”, a precizat deputatul PSD.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 8, 2018 at 5:37 am

    ca niște jurnaliști versați, nu cred că voi credeți ce îndrugă un pesedist
    că pînă și „MARELE MUT” de la Cotroceni a priceput că atunci cînd un pesedist aruncă două vorbe, trei sînt minciuni
    ps: am sesizat că de la această întîlnire a lipsit premarele de Răcari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ordinul de protecţie nu l-a oprit să-şi bată părinţii!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://dreamgeek.ro)

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Perşinari, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare, după ce şi-a agresat fizic părinţii.

Poliţiştii au stabilit că individul a pătruns fără drept în locuinţa acestora, încălcând prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Târgovişte în luna ianuarie.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Doamna primar Floarea Rădulescu a fost un om bun. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său!

Publicat

pe

de

Senatorul Adrian Ţuţuianu, prim-vicepreşedinte Pro România la nivel naţional, este alături de familia greu încercată a primăriţei comunei Cornăţelu, Floarea Rădulescu, care s-a stins din viaţă ieri, după o lungă şi grea suferinţă. Ţuţuianu a colaborat extrem de bine cu regretata edilă, pe vremea când era lider la PSD Dâmboviţa şi preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu, a plecat dintre noi lăsând urmele puternice ale unui OM care a dat totul pentru comunitate. Cadru didactic și primar de vocație, am cunoscut-o și am colaborat foarte bine în relația primar – președinte al Consiliului Județean.

A fost un om bun, un om cu credință în Dumnezeu și cu o aplecarea sufletească extraordinar de puternică pentru semeni. Un om care lasă urme adâci în dezvoltarea comunei pe care a păstorit-o. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!