Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu n-a făcut politică la şedinţa PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

Faptul că un înalt ierarh bisericesc a participat la o întâlnire politică organizată de PSD a aprins media dâmboviţeană, dând naştere la comentarii pro şi contra. Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan consideră că nu a fost nimic nelegal sau imoral prin faptul că vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu, reprezentantul Arhiepiscopiei Târgoviştei, a participat la şedinţa social-democraţilor desfăşurată vineri, 4 mai 2018, la Complexul Turistic de la Mija, pentru a vorbi despre referendumul privind familia tradiţională românească.

A spus parlamentarul social-democrat că proiectul privind referendumul de susţinere a familiei tradiţionale româneşti a fost iniţiat şi promovat de Biserica Ortodoxă. În judeţul Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgoviştei a strâns peste 130.000 de semnături de sprijinire a acestui demers constituţional.

„Părintele vicar Ionuţ Ghibanu a participat la această întâlnire, a vorbit doar despre familia tradiţional românească, despre valorile morale ale neamului nostru şi nu despre altceva. După epuizarea acestui prim punct de pe ordinea de zi, părintele vicar s-a retras, iar noi ne-am văzut în continuare de problemele noastre de partid. Eu cred că a fost vorba despre o atitudine corectă”, a precizat deputatul PSD.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 8, 2018 at 5:37 am

    ca niște jurnaliști versați, nu cred că voi credeți ce îndrugă un pesedist
    că pînă și „MARELE MUT” de la Cotroceni a priceput că atunci cînd un pesedist aruncă două vorbe, trei sînt minciuni
    ps: am sesizat că de la această întîlnire a lipsit premarele de Răcari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Furturile din pădurile Direcţiei Silvice Dâmboviţa au scăzut la 0,013 mc/ha. VIDEO

Publicat

pe

2018 a fost cel mai bun an, de după 2012, pentru Direcţia Silvică Dâmboviţa – spune directorul Costel Preda. Dincolo de faptul că au fost depăşiţi toţi indicatorii de performanţă, de la programul de împăduriri la profit şi plata la zi a drepturilor salariale, şeful Direcţiei Silvice Dâmboviţa se poate lăuda şi cu scăderea furturilor de lemne.

În acest scop, au fost organizate 1.266 de acţiuni, din care împreună cu Poliţia şi Jandarmeria – 300, şi s-au aplicat amenzi în valoare de 607.000 lei, din care împreună cu Poliţia şi Jandarmeria – 441.000 lei.

„Volumul tăiat ilegal este de 0,013 mc/ha. Nu este o cifră care să ne alarmeze. Este adevărat, noi tindem spre zero, ceea ce nu este uşor de realizat. Cine fură plăteşte. Şi neglijenţa se plăteşte. Nu este uşor. Nu le iau apărarea titularilor de canton, dar nu ştiu în România dacă mai există cineva care să aibă în gestiune între 400 (la câmpie) şi 1.500 de hectare (la munte), înmulţit cu o medie de 200 mc… „, a punctat dr. ing. Costel Preda.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Transportatorii rutieri din Dâmboviţa, deficienţe în relaţia cu salariaţii!

Publicat

pe

Marius Lixandru - inspector şef ITM Dâmboviţa

Inspectorii ITM Dâmboviţa au efectuat, în ultimele zile, controale la 16 angajatori care activează în domeniul transportului rutier de mărfuri şi persoane, cu scopul verificării modului în care este respectată legislaţia muncii.

Potrivit inspectorului şef Marius Lixandru, au fost constatate mai multe deficienţe, după cum urmează: evidența incorectă a timpului de lucru, lipsa compensării muncii suplimentare conform Codului Muncii, neînmânarea unui exemplar a contractului individual de muncă salariaților, lipsa stabilirii valoarei diurnei prin act adițional la contractul individual de muncă, lipsa eliberării documentelor specifice la încetarea contractelor individuale de muncă.

„Pentru toate aceste neconformități s-au aplicat sancțiuni contravenționale și au fost dispuse măsuri de intrare în legalitate”, precizează inspectorul şef ITM Dâmboviţa – Marius Lixandru.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!