Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Lupescu cere măsuri urgente în cazul accidentului de la Şcoala Titu Târg

Publicat

pe

Deputatul USR Dumitru Lupescu solicită public conducerii Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa să comunice de urgenţă rezultatul anchetei întreprinse şi măsurile dispuse la Şcoala din Titu Târg, unde un elev de clasa a V-a s-a accidentat grav la cap, săptămâna trecută, după ce o poartă de fotbal abandonată într-un colţ al terenului unităţii de învăţământ s-a prăbuşit peste el.

CITEŞTE ŞI: Elev, accidentat grav la cap după ce a căzut de pe o bară în recreaţie!

„Copilul a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală – Secția Neurochirurgie 1, unde l-am vizitat joi dimineață. Nu a prezentat la consult necesitatea vreunei operații, dar are încă simptomele comoției cerebrale puternice suferite prin căderea porții de sport peste el.

Am asigurat familia elevului de întreaga mea disponibilitate în clarificarea cauzelor care au generat acest nefericit accident, inclusiv de luarea măsurilor ce se impun. Voi urmări îndeaproape evoluția stării sale medicale și voi sprijini familia să treacă peste acest impas”, spune deputatul Dumitru Lupescu.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Vlad

  mai 8, 2018 at 11:05 am

  Am citit despre postarea dumneavoastră și convingerea mea este ca vinovatul dacă se poate spune așa este profesorul de sport care nu a verificat dacă scheleții Porții sunt bine ANCORATI pentru a evita acest nefericit accident și in special pe viitor.
  Ii uram multă sănătate elevului avand credință ca nu este ceva grav ca sa-i pună viața in pericol!
  O vina in acest nefericit caz in opinia mea o are și conducerea Administrativa a școlii care NU verifica spațiile de la orele de sport pentru a evita asemenea accidente care după cum S-a văzut se pot lasă cu consecințe extrem de grave i
  Exista la nivelul multor unități școlare o anumită delăsare a conducerilor școlilor mergând pe ideea falsa ca merge și S-a văzut in acest caz ceea ce poate avea consecințe grave.
  Conducerile Inspectoratelor școlare inclusiv din județul Dâmbovița sunt obligate sa ia măsurile necesare pentru evitarea pe viitor inclusiv prin schimbarea dotărilor de multe ori precare , vechi care numai corespund din punct de vedere al siguranței elevilor.
  Nu in ultimul rând vinovații trebuie sa plătească și sa suporte rigorile legii pentru ca nu ne putem juca cu viața copiilor.
  Ancheta care este in curs va stabili speram Adevărații vinovați care sa fie Trași la răspundere și după efectuarea anchetei aceasta sa fie făcută publica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development SRL, anunț organizate dezbatere publică

Publicat

pe

de

SC Stones Business Development SRL, cu sediul în București, sector 1, str. Căderea Bastiliei Nr. 41, etaj P, ap. 3, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactului asupra mediului pentru proiectul „Realizare lac pentru agrement prin explorarea agregatelor minerale, organizare de șantier, cântar și birouri”, propus a fi amplasat în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile luate de APM Dâmbovița poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Documentația supusă dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dambovita.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primăriei Sălcioara, în data de 20.06.2022, începând cu ora 16:00.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului) la adresa de e-mail office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței Nr. 1, județul Dâmbovița, până la data de 10.06.2022 (o zi înainte de data dezbaterii).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist, lovit mortal de o mașină în comuna Corbii Mari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Aseară, în jurul orei 21:30, pe DN 61, Găești-Ghimpați, pe teritoriul comunei Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un grav accident de circulație. Un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani, a lovit un localnic de 65 de ani, care se deplasa pe o bicicletă.

Se pare că biciclistul ar fi pătruns fără să se asigure pe drumul național de pe o stradă din sat, moment în care a fost acroșat de autovehicul. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a decedat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT