Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Lupescu cere măsuri urgente în cazul accidentului de la Şcoala Titu Târg

Publicat

pe

Deputatul USR Dumitru Lupescu solicită public conducerii Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa să comunice de urgenţă rezultatul anchetei întreprinse şi măsurile dispuse la Şcoala din Titu Târg, unde un elev de clasa a V-a s-a accidentat grav la cap, săptămâna trecută, după ce o poartă de fotbal abandonată într-un colţ al terenului unităţii de învăţământ s-a prăbuşit peste el.

CITEŞTE ŞI: Elev, accidentat grav la cap după ce a căzut de pe o bară în recreaţie!

„Copilul a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală – Secția Neurochirurgie 1, unde l-am vizitat joi dimineață. Nu a prezentat la consult necesitatea vreunei operații, dar are încă simptomele comoției cerebrale puternice suferite prin căderea porții de sport peste el.

Am asigurat familia elevului de întreaga mea disponibilitate în clarificarea cauzelor care au generat acest nefericit accident, inclusiv de luarea măsurilor ce se impun. Voi urmări îndeaproape evoluția stării sale medicale și voi sprijini familia să treacă peste acest impas”, spune deputatul Dumitru Lupescu.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Vlad

  mai 8, 2018 at 11:05 am

  Am citit despre postarea dumneavoastră și convingerea mea este ca vinovatul dacă se poate spune așa este profesorul de sport care nu a verificat dacă scheleții Porții sunt bine ANCORATI pentru a evita acest nefericit accident și in special pe viitor.
  Ii uram multă sănătate elevului avand credință ca nu este ceva grav ca sa-i pună viața in pericol!
  O vina in acest nefericit caz in opinia mea o are și conducerea Administrativa a școlii care NU verifica spațiile de la orele de sport pentru a evita asemenea accidente care după cum S-a văzut se pot lasă cu consecințe extrem de grave i
  Exista la nivelul multor unități școlare o anumită delăsare a conducerilor școlilor mergând pe ideea falsa ca merge și S-a văzut in acest caz ceea ce poate avea consecințe grave.
  Conducerile Inspectoratelor școlare inclusiv din județul Dâmbovița sunt obligate sa ia măsurile necesare pentru evitarea pe viitor inclusiv prin schimbarea dotărilor de multe ori precare , vechi care numai corespund din punct de vedere al siguranței elevilor.
  Nu in ultimul rând vinovații trebuie sa plătească și sa suporte rigorile legii pentru ca nu ne putem juca cu viața copiilor.
  Ancheta care este in curs va stabili speram Adevărații vinovați care sa fie Trași la răspundere și după efectuarea anchetei aceasta sa fie făcută publica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident pe DN7, în comuna Valea Mare

Publicat

pe

Accident de circulație, în această dimineață, pe DN 7, pe teritoriul comunei Valea Mare, județul Dâmbovița.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autovehicule, s-a soldat cu două victime care au fost asistate medical la fața locului. Acestea au refuzat transportul la spital.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: Dăm like în parc! Ediția a IV-a. Vino și tu!

Publicat

pe

Marţi – 27 iulie 2021, de la ora 10:00, târgoviștenii și nu doar ei sunt așteptați în Parcul Chindia, unde se va desfășura cea de-a IV-a ediție a proiectului „Dăm like în parc!”, menit să descopere alternative de petrecere a timpului liber.

Activitatea este realizată de Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi Arhiepiscopia Târgoviștei, în parteneriat cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Europe Direct Târgovişte, Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească Târgovişte”, Asociaţia ”Noi Zidim Viitorul”, Consiliul Judeţean al Elevilor şi DGASPC Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT