Conectați-vă cu noi

Argeș

Brută cu chip de om! S-a folosit de câini să chinuie o biată căprioară!

Publicat

pe

Poliţiştii din judeţul Argeş caută un bărbat de aproximativ 30 de ani, suspect pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate animalelor.

Tânărul a fost filmat de un trecător, rămas şi el necunoscut, în timp ce chinuia o biată căprioară, asmuţindu-şi câinii pe ea. Totul s-a petrecut pe un câmp din apropierea localităţii Costeşti.

Imaginile sunt de o cruzime înfiorătoare. Nu îţi vine să crezi că o fiinţă umană poate fi capabilă de un asemenea comportament sălbatic. Căprioara urlă de durere în timp ce câini, assmuţiţi de bruta cu chip uman, îi smulg de pe trup bucăţi de carne.

VIDEO AICI

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Jandarm, reținut alături de polițiști în cazul bărbatului omorât la Pitești

Publicat

pe

Se complică lucrurile în cazul bărbatului de 63 de ani omorât de oamenii legii în timpul unei acțiuni de forță, brutale, comisă parcă fără discernământ.

După ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au reținut doi polițiști, astăzi a venit și rândul unui jandarm care a participat la acea barbarie să fie încătușat.

Mâine, militarul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În această situație, dosarul a fost preluat pentru continuarea cercetărilor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar București. Cei trei sunt anchetați pentru lovituri cauzatoare de moarte și purtare abuzivă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Autostrada Pitești-Sibiu a fost deblocată

Publicat

pe

de

Președinta Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate a anunțat, astăzi, la interviurile DC News, că autostrada Pitești-Sibiu a fost deblocată.

„Banii au venit pe autostrada Pitești – Sibiu. A fost primul nostru succes major când Comisia a spus: Gata. Cred că vreo 800 de milioane de euro a costat autostrada Pitești – Sibiu și banii au venit în vistieria țării. Au mai urmat 10 autostrăzi, bucăți care trec prin arii protejate”, a dezvăluit Adi Croitoru.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT