Conectați-vă cu noi

SPORT

Derby-ul etapei 34 a Ligii 2 se joacă la Târgovişte!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: tribuna.ro)

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi AFC Hermannstadt, programat pentru duminică – 13 mai, de la ora 11, pe „Eugen Popescu”, este cel mai tare al etapei cu numărul 34 a Ligii 2. Târgoviştenii au obţinut, matematic, cu remiza de la Mioveni, biletele pentru barajul de promovare, în timp ce sibienii, cu un egal, îşi vor asigura locul 2 şi promovarea directă în Liga 1 – scrie site-ul liga2.prosport.ro. Liderul Dunărea Călăraşi a promovat deja în Liga 1.

Comitetul Executiv al FRF a decis ca meciurile de baraj să se dispune în zilele de 9 şi 13 iunie, în sistem tur-retur, ordinea urmând să fie stabilită prin tragere la sorţi. Se vor înfrunta ocupanta locului 12 din Liga 1 şi echipa clasată pe poziţia a treia în Liga 2.

După partida cu sibienii de la AFC Hermannstadt, Chindia mai are de înfruntat CS Baloteşti (miercuri, 16 mai – în deplasare), CS Afumaţi (sâmbătă, 19 mai – acasă), Dunărea Călăraşi (sâmbătă, 26 mai – în deplasare) şi Olimpia Satu Mare (sâmbătă, 2 iunie – acasă).

În momentul de faţă, târgoviştenii ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 2, având un avans de 8 puncte faţă de FC Argeş şi CS Afumaţi, care sunt la egalitate cu 58 de puncte.

Giurgiu

Etapa finală a Campionatului Naţional de Tineret Box va avea loc la Giurgiu

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: http://gazetademioveni.ro/)

Municipiul Giurgiu va găzdui, în perioada 9-15 martie 2020, etapa finală a Campionatul Naţional de Tineret Box, eveniment organizat de de Federaţia Română de Box, în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Giurgiu, la Sala Polivalentă din municipiul Giurgiu.

Vor participa peste 150 de sportivi, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, inclusiv componeţi ai Lotului Naţional de Box, din care fac parte şi doi sportivi de la CSM Giurgiu – Curt Mustafa Aurel şi Sefer Robert Ştefan, medaliaţi cu aur în anul 2019.

Sportivii care se vor clasa pe primul loc la fiecare categorie de greutate se vor califica la Campionatul European de Tineret – Box care se va desfăşura în Muntenegru, în aprilie 2020. Locurile II şi III vor primi medalii şi diplome.

Un eveniment sportiv de asemenea anvergură nu s-a mai organizat în municipiul Giurgiu de peste 25 de ani – se arată într-un comunicat remis de CSM Giurgiu.

PROGRAMUL COMPETIŢIEI
09.03.2020 – cântar oficial, ora 08:00
10.03.2020 – gală meciurilor preliminarii, ora 16:00
11.03.2020 – gală sferturi, ora 16:00
12.03.2020 – gală semifinale, ora 16:00
13.03.2020 – gală semifinale, ora 16:00
14.03.2020 – gală finală, ora 14:00

PALMARESUL SPORTIVILOR GIURGIUVENI DIN LOTUL NAŢIONAL

Curt Mustafa Aurel:
2017
– loc III Campionatul Naţional Juniori categoria 52 kg
– loc I Cupa României Juniori categoria 52 kg
2018
– loc I Campionatul Naţional Juniori categoria 52 kg
– loc I Cupa României Juniori 52 kg
– loc V Campionat European Juniori categoria 52 kg
2019
– loc I Campionatul Naţional Tineret categoria 52 kg
– loc II Cupa României Tineret categoria 52 kg

Sefer Robert Ştefan:
2017
– loc I Campionatul Naţional Juniori categoria 65 kg
– loc I Cupa României Juniori categoria 65 kg
2018
– loc I Campionatul Naţional Juniori cat 75 kg
– loc V Campionatul European Juniori categoria 75 kg
– loc I Cupa României Juniori categoria 75 kg
2019
– loc I Campionatul Naţional Tineret categoria 75 kg
– loc I Cupa României Tineret catehoria 75 kg

Citește în continuare

ACTUALITATE

Club Energy City, primul club de box şi fitness din municipiul Moreni

Publicat

pe

În municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, s-a deschis, sâmbătă – 15 februarie 2020, la iniţiativa tânărului Răzvan Bejan, fost pugilist de performanţă la Dinamo Bucureşti, o sală modernă de box şi fitness destinată celor care doresc să se iniţieze în această disciplină sportivă dură, dar şi persoanelor care vor să practice, mişcarea, gimnastica de întreţinere. De menţionat că este singura sală de acest tip care există în Moreni. Şi, ca o surpriză, clubul va fi afiliat Federaţiei Române de Box.

„Vom avea lecţii de box pentru copii, dar şi lecţii de fitness pentru cei care vor să facă mişcare. Vom avea şi o componentă socială, dorinţa mea fiind să-i aduc la sală şi pe copiii din Moreni fără posibilităţi materiale”, a spus Răzvan Bejan.

La inaugurare, au fost prezenţi: antrenorul emerit Gheorghe Simion, campionii mondiali Marian şi Dorel Simion, tineri sportivi, dar şi senatorul Adrian Ţuţuianu – preşedintele PRO România Dâmboviţa, Răzvan Bejan fiind liderul filialei Moreni a acestei formaţiuni politice.

Răzvan practică boxul de la vârsta de 12 ani şi a avut marea şansă de a fi antrenat de Georghe Simion. Tânărul s-a retras din activitatea competiţională în urma unei accidentări în timpul unei şedinţe de antrenament.

Noul club, situat pe Aleea Prahovei nr. 2, dispune de ring de box, vestiare utilate în ton cu normele în vigoare şi saună. În aproximativ o săptămână, sala va fi dotată cu benzi de alergare profesionale, bicicletete şi aparate de forţă pentru toate grupele de muşchi.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT