Connect with us

ACTUALITATE

Ghenosu a fugit de sub nasul poliţiştilor!

Publicat

pe

Percheziţiile efectuate de DIICOT la Florin Pârjol, cunoscut sub pseudonimul Ghenosu, nu şi-au atins efectul scontat, întrucât cel vizat a dispărut fără urmă. Ori a existat un „sifon”, ori Ghenosu şi-a dezvoltat prea bine flerul după atâtea războaie cu poliţiştii şi procurorii! Oamenii legii l-au căutat prin toate ungherele casei, prin toată bătătura, dar nu au dat de vestitul şef al interlopilor din Dâmboviţa.

Au umblat poliţiştii din casă în casă, solicitând vecinilor, printr-un „alo, alo” la poartă, să-i lasă să-l caute pe Ghenosu. Asta era treaba! Nu se obţinuseră mandate de percheziţie pentru tot cartierul! A fost adus şi un câine de urmă, doar-doar i-or prinde mirosul. Degeaba! S-au instituit şi filtre la ieşire din Sârbi, ce-i drept, mult mai târziu. Nimic! Ghenosu s-a evaporat. Autoturismul de lux i-a rămas în curte, supravegheat atent de anchetatori.

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

  1. moshu49

    17 mai 2018 at 6:27

    🙂 numitul „a fugit” sau „l-a fugit” (sună ca dracu’, nu?) 🙂 )))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite