Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Ghenosu a fugit de sub nasul poliţiştilor!

Publicat

pe

Percheziţiile efectuate de DIICOT la Florin Pârjol, cunoscut sub pseudonimul Ghenosu, nu şi-au atins efectul scontat, întrucât cel vizat a dispărut fără urmă. Ori a existat un „sifon”, ori Ghenosu şi-a dezvoltat prea bine flerul după atâtea războaie cu poliţiştii şi procurorii! Oamenii legii l-au căutat prin toate ungherele casei, prin toată bătătura, dar nu au dat de vestitul şef al interlopilor din Dâmboviţa.

Au umblat poliţiştii din casă în casă, solicitând vecinilor, printr-un „alo, alo” la poartă, să-i lasă să-l caute pe Ghenosu. Asta era treaba! Nu se obţinuseră mandate de percheziţie pentru tot cartierul! A fost adus şi un câine de urmă, doar-doar i-or prinde mirosul. Degeaba! S-au instituit şi filtre la ieşire din Sârbi, ce-i drept, mult mai târziu. Nimic! Ghenosu s-a evaporat. Autoturismul de lux i-a rămas în curte, supravegheat atent de anchetatori.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 17, 2018 at 6:27 am

    🙂 numitul „a fugit” sau „l-a fugit” (sună ca dracu’, nu?) 🙂 )))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!