Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Accident cu două victime pe DN 71, la Brăteşti!

Publicat

pe

Un grav accident de circulaţie s-a consumat astăzi, pe DN 71 Bucureşti-Târgovişte, pe teritoriul satului Brăteşti, judeţul Dâmboviţa. Un autoturism în care se aflau două persoane, şoferul şi un pasager, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un cap de pod.

Victimele au fost preluate de ambulanţă şi transportate în stare gravă la spital. Prima concluzie a anchetatorilor a fost aceea că nefericitul eveniment s-a produs din cauza neatenţiei la volan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A furat cablul din zona unei staţii CFR!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://gazetanoua.ro)

Un bărbat din comuna Nucet, judeţul Dâmboviţa, a fost identificat de poliţiştii din cadrul Serviciului Județean Transporturi ca fiind cel care a sustras 100 de metri de cablu din apropierea unei staţii de cale ferată. Prejudiciul a fost estimat la 4.400 de lei.

Suspectul a fost reţinut 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa procurorilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bugetul PSD-ALDE pentru 2019 nu clădeşte nimic!

Publicat

pe

Virgil Guran - preşedinte PNL Dâmboviţa

Liderii PNL Dâmboviţa consideră că singurul beneficiu al bugetului din acest an este majorarea alocaţiilor pentru copii, de la 200 la 300 lei – pentru copiii mai mici de 2 ani şi de la 84 la 150 lei – pentru cei cu vârsta între 2 şi 18 ani, majorare impusă de parlamentarii liberali. În rest, bugetul PSD-ALDE pentru 2019 este unul care nu clădeşte nimic: niciun spital şi niciun tronson de autostradă important!

„Bugetul PSD–ALDE se bazează pe o creștere economică nerealistă de 5,5% în condițiile în care anul trecut au prognozat o creștere de 6,1% și au încheiat 2018 cu 4,1%, iar pentru 2019 Comisia Europeană estimează 3,8%.

Bugetul PSD–ALDE pe 2019 este un buget care nu clădește nimic: niciun spital și nici un tronson de autostradă important.

Guvernul PSD–ALDE taie prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat pensiile românilor, împiedicând creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie cu 9% și având creșterea pensiilor pentru data de 1 septembrie, cu o creștere de 15%”, se arată într-un comunicat remis de PNL Dâmboviţa.

Astăzi – 22 februarie 2019, preşedintele Klaus Iohannis a invocat neconstituţionalitatea Legii bugetului de stat pe anul 2019 şi a trimis-o la Curtea Constituţională. Sesizarea şefului statului va fi luată în discuţie tocmai în data de 6 martie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!