Conectați-vă cu noi

SPORT

Peste 1.000 de persoane vor alerga la semimaratonul de la Târgovişte

Publicat

pe

Duminică, 20 mai 2018, de la ora 09:30, peste 1.000 de persoane vor alerga la semimaratonul de la Târgovişte, eveniment sportiv organizat de Asociaţia Respiro, cu sprijinul administraţiei locale, şi ajuns anul acesta la cea de-a III-a ediţie.

Traseul măsoară aproximativ 5 kilometri, cu plecare şi sosire în Piaţa Tricolorului: Bulevardul Libertății, Calea Domnească, Parcul Chindia, strada Lt. Răzvan Popescu, Calea Câmpulung, strada Doctor Marinoiu şi strada Stelea. Vor fi patru probe: 2,5 km; 5 km; 10 km şi 21 km.

Fiecare participant va primi un număr de concurs şi un cip pentru cronometrare. S-au înscris în competiţie 304 copii şi 700 de adulţi, între care regăsim şi 25 de persoane cu vârsta între 60 şi 86 de ani.

Va exista şi o tombolă, în cadrul căreia vor fi desemnaţi 100 de câştigători, care vor primi daruri din partea sponsorilor.

SPORT

Jandarmul Ionuț Timofte, pe primul loc la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei

Publicat

pe

Jandarmul montan Ionuț Timofte, din cadrul IJJ Dâmboviţa, și-a adjudecat, în weekendul care a trecut, locul I la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei – ediția a III-a, categoria de vârstă 30-39 de ani.

Subofițerul a intrat în competiție la proba de cros și a parcurs o distanță de 16 km cu +400 de metri diferență de nivel, obținând un timp de 1 oră, 13 minute și 30 de secunde.

Plutonierul-major Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi. În ultimii 5 ani a participat la peste 70 de competiții sportive, de fiecare dată cu rezultate notabile.

Citește în continuare

SPORT

Voleibalistele Târgoviștei au învins pentru a treia oară campioana în exercițiu, Alba Blaj

Publicat

pe

de

Sursa foto: Facebook

Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște a obținut, astăzi – 10 aprilie 2021, cea mai categorică victorie contra rivalelor de la Alba Blaj, campioana în exercițiu, chiar pe terenul acestora.

Dacă precedentele două meciuri din actualul sezon s-au terminat după cinci seturi, târgoviștencele s-au impus acum cu 3-1 (19-25, 25-18, 23-25, 22-25). Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Heydi Casanova, vedeta CSM Târgoviște, cu 21 de puncte. De la gazde s-a remarcat Bojana Milenkovic, cu 17 puncte.

Mâine – 11 aprilie, CSM Târgoviște va întâlni Dinamo București, de la ora 14:00. Meciul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Clubului. Dacă va termina turneul pe locul 1, CSM Târgoviște devine, în premieră, campioană națională.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT