Connect with us

ACTUALITATE

Vizita ministrului Carmen Dan, în sfârşit, anunţată oficial!

Publicat

pe

În sfârşit, autorităţile din Dâmboviţa anunţă oficial că ministrul de Interne, Carmen Dan, vine astăzi în judeţ.

Organizaţia PSD a anunţat o conferinţă de presă pentru ora 13:20, iar Consiliul Judeţean a invitat jurnaliştii să participe, începând cu ora 10:00, la vizita şefei de la Interne în judeţul Dâmboviţa. Deocamdată, nu ne-a fost comunicat şi programul exact.

Pe surse, ştim că ministrul Carmen Dan va participa la şedinţa Colegiului Prefectural, care se desfăşoară în această dimineaţă, departe de ochii presei, va avea o întâlnire cu structurile MAI şi va efectua o deplasare în comuna Văleni Dâmboviţa, probabil în zona unde s-au produs, în luna martie, grave alunecări de teren.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT