Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Vizita ministrului de Interne în Dâmboviţa, cenzurată ca pe vremea comuniştilor!

Publicat

pe

Sursa foto: stirileprotv.ro

Nu ştim care este motivul pentru care presa este ţinută la distanţă de ministrul de Interne, Carmen Dan, care efectuează astăzi, 18 mai 2018, o vizită în judeţul Dâmboviţa. Toate oficialităţile judeţene, inclusiv parlamentarii, primarii şi şefii de instituţii ştiu că vine şefa de la Interne, dar, onor, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean sau PSD-ul, cum s-a întâmplat în trecut, nu au transmis niciun comunicat în care să fie prezentat programul zilei.

Este ciudat că a trebuit să aflăm pe surse că ministrul de Interne se va întâlni cu cadrele subordonate, poliţişti, jandarmi, pompieri în sala de conferinţe a Universităţii Valahia din Târgovişte, iar şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române se va întreţine cu poliţiştii la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Ideea autorităţilor judeţene de a ţine la distanţă jurnaliştii, opinia publică până la urmă, ni se pare a fi deosebit de gravă, antidemocratică, sfidătoare. Ia forma unei cenzuri de tip comunist!

UPDATE ORA 08:30 – PSD Dâmboviţa a anunţat o conferinţă de presă pentru ora 13:20, prilejuită de vizita ministrului Carmen Dan, iar Consiliul Judeţean Dâmboviţa a invitat jurnaliştii să participe, începând cu ora 10:00, la vizita şefei de la Interne în judeţul Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!