Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

1 iunie happy, la Complexul de Nataţie Târgovişte!

Publicat

pe

Nu-ţi permiţi, din diferite motive, să-i organizezi copilului tău un program aparte cu ocazia zilei de 1 iunie? Alege să participaţi la manifestările ce vor fi organizate de Primăria Târgoviște și Complexul Turistic de Natație şi nu vei regreta!

Va fi o zi plină de bucurie, entuziasm și energie, cu jocuri distractive, momente artistice, competiții sportive și multe, foarte multe surprize. Şi nu uita! Şi adulţii găsesc aici numeroase posibilităţi de a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut!

Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte vă pune la dispoziţie o bază excelentă pentru agrement şi relaxare: Bazin Olimpic, sală de forţă şi saună, ştrand exterior cu piscine şi tobogane, terenuri de minifotbal, tenis şi baschet, piste pentru role şi biciclete, spaţii de joacă pentru copii, platformă betonată pentru organizarea de evenimente. Detalii la numărul de telefon 0722.891.820.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Sursa foto: Asociația Turistică Pestera-Padina

Astăzi, 5 iunie 2020, a fost redeschisă oficial circulația pe traseul montan DJ 713 (DN 71 – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, km 0+000 – 16+383), drum cunoscut sub denumirea TransBucegi – anunță Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a fost închis pe durata sezonului rece, întrucât a fost afectat de fenomene meteorologice nefavorabile (ninsoare, vijelii, vânt puternic), care au condus la doborârea unor cantități însemnate de vegetație forestieră.

Înainte de redeschidere, au fost efectuate atât lucrări care au vizat degajarea drumului de arborii căzuți pe partea carosabilă, cât și lucrări de întreținere și reabilitare a parapeților de protecție, rigolelor pentru scurgerea apei pluviale, precum și refacerea elementelor de semnalizare verticală afectate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Poliției Sinaia, din cadrul IPJ Prahova au efectuat, împreună cu personalul Direcției Generale Infrastructură Locală a Consiliului Județean Dâmbovița, verificări pe traseu și au concluzionat că drumul întrunește în prezent condițiile specifice necesare pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!