Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

1 iunie happy, la Complexul de Nataţie Târgovişte!

Publicat

pe

Nu-ţi permiţi, din diferite motive, să-i organizezi copilului tău un program aparte cu ocazia zilei de 1 iunie? Alege să participaţi la manifestările ce vor fi organizate de Primăria Târgoviște și Complexul Turistic de Natație şi nu vei regreta!

Va fi o zi plină de bucurie, entuziasm și energie, cu jocuri distractive, momente artistice, competiții sportive și multe, foarte multe surprize. Şi nu uita! Şi adulţii găsesc aici numeroase posibilităţi de a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut!

Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte vă pune la dispoziţie o bază excelentă pentru agrement şi relaxare: Bazin Olimpic, sală de forţă şi saună, ştrand exterior cu piscine şi tobogane, terenuri de minifotbal, tenis şi baschet, piste pentru role şi biciclete, spaţii de joacă pentru copii, platformă betonată pentru organizarea de evenimente. Detalii la numărul de telefon 0722.891.820.

ACTUALITATE

Nu rata ultima săptămână de înscrieri pentru școlile militare de subofițeri jandarmi!

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Giurgiu

Vineri, 15 noiembrie 2019, este ultima zi în care tinerii interesaţi de o carieră de subofiţer în Jandarmeria Română îşi mai pot depune cererile de înscriere pentru a participa la sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020.

Sunt disponibile:
– 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
– 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Detalii se pot obţine la sediul fiecărui Inspectorat Judeţean de Jandarmi, precum şi urmărind paginile de internet ale instituţiei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comunele Vulcana Băi şi Finta!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Locuitorii din comunele Vulcana Băi şi Finta, din judeţul Dâmboviţa, vor sta, săptămâna aceasta, câte o zi fără apă potabilă, din cauza unor lucrări programate.

În Vulcana Băi, livrarea apei potabile va fi sistată marţi – 12 noiembrie, între orele 09:00-18:00, iar în comuna Finta – miercuri, 13 noiembrie, între orele 08:00-20:00.

Atenţie! Imediat după reluarea furnizării, se recomandă ca apa să nu fie utilizată în scop potabil până la limpezire. Preventiv, în următoarele 72 de ore este bine ca apa utilizată în scop potabil să fie fiartă timp de 10 minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web