Connect with us

Dâmboviţa

Un dâmboviţean vrea să înfiinţeze o asociaţie a persoanelor nedreptăţite de Casa de Pensii!

Publicat

pe

Un pensionar din judeţul Dâmboviţa strânge semnături pentru a înfiinţa o asociaţie a persoanelor nedreptăţite de Casa de Pensii.

Sorin Lucian Moise ne-a declarat că îşi doreşte ca pensionarii să nu mai fie umiliţi, aşa cum a păţit el după ce a solicitat să-i fie recalculată pensia, în baza unor adeverinţe noi privind grupa de muncă. Şi, oricum, nu ştie nici astăzi dacă nu cumva nu a fost nedreptăţit! Prin urmare, târgovişteanul adună semnături şi pentru susţinerea demersului de a fi pus la dispoziţia publicului programul informatic cu ajutorul căruia se stabilesc pensiile.

„Am făcut împreună cu reprezentantul Avocatului Poporului din teritoriu, petiţie către Casa Naţională de Pensii şi am primit un răspuns că nu se poate din punct de vedere tehnic, ceea ce este o minciună. Vrem să avem acces la această aplicaţie, pentru a putea verifica dacă ne-au fost calculate pensiile corect”, ne-a explicat Sorin Lucian Moise.

Dâmboviţeanul se va posta în fiecare zi în faţa Casei de Pensii Dâmboviţa până când va reuşi să adune suficiente semnături în sprijinul celor două iniţiative ale sale.

Directorul Casei de Pensii Dâmboviţa, Dorel Pantilin, ne-a declarat că Sorin Lucian Moise, pensionar pentru limită de vârstă, şi-a primit toate drepturile cuvenite prin lege.

„Pur şi simplu, vrea să înfiinţeze o asociaţie, un punct de informare şi calcul şi să-i reprezinte în instanţă pe pensionari. Din punct de vedere legal, are dreptul să facă acest manifest, dar nu aş vrea ca cetăţenii să cosidere că dumnealui nu şi-a primit drepturile şi că această instituţie lucrează cumva în defavoarea oamenilor. Pur şi simplu, nu avem să-i acordăm niciun drept! La Casa de Pensii Dâmboviţa, rezolvăm solicitările pensionarilor în ordine cronologică”, a punctat directorul Dorel Pantilin.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

„Cupa răzvedeanului la fotbal” i-a scos din case pe tinerii din comună

Publicat

pe

Șapte echipe de tineri, reprezentând toate satele componente ale comunei Răzvad, își dispută în această după-amiază „Cupa răzvedeanului la fotbal” – o competiție inițiată de primarul Emanuel Spătaru în anul 2017. Finalista va reprezenta localitatea la turneul organizat cu prilejul „Zilelor județului Dâmbovița”, 1-5 iunie.

„Suntem aici să ne simțim bine împreună. Competiția de astăzi, pur și simplu, am adus-o în atenția tinerilor, pentru a rupe un pic perioada de muncă, de stres, de probleme și, cumva, să încercăm să readucem zâmbetul pe buzele tuturor. Cred că mișcarea este o metodă foarte bună. Sper să fie pe placul tuturor tinerilor care s-au înscris în această competiție”, ne-a declarat primarul Emanuel Spătaru, care a fost astăzi și jucător de fotbal alături de tinerii din comună.

Echipele înscrise în „Cupa răzvedeanului” (5 + 1 și două rezerve) au disputat meciuri cu reprize de câte 12 minute. Au intrat în semifinale următoarele echipe: Răzvad (trupa lui Voicu) și Gorgota (trupa lui Alin), respectiv Răzvad de Jos și Valea Voievozilor.

„Profit de această ocazie și urez un călduros La mulți ani! soției mele, că este Elena, și tuturor celor ce poartă numele Sfinților Constantin și Elena. La mulți ani!”, a fost mesajul de final transmis de primarul Emanuel Spătaru.

Vom reveni cu numele echipei care a câștigat competiția de fotbal de la Răzvad.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Glodeni, în sărbătoare. 496 de ani de atestare documentară

Publicat

pe

În mai toate localitățile din România, în preajma unor mari sărbători religioase, autoritățile organizează târguri tradiționale și manifestări cultural-artistice și de divertisment. După cei doi ani de pandemie, românul simte nevoia de a petrece, de a socializa, de a comunica într-un cadru mai larg. Astfel de evenimente au fost reluate și în județul Dâmbovița.

Ieri – 20 mai 2022, cetățenii din comuna Glodeni, și nu numai ei, au petrecut de „Ziua localității”. Frumoasa așezare de deal celebrează 496 de ani de atestare documentară.

Târgul și spectacolul dedicat acestei sărbători au fost organizate în inima așezării. La eveniment au fost invitați, așa cum se obișnuiește, și reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, ai Prefecturii, parlamentari și șefi de instituții.


Au trecut pe la Glodeni pentru a dialoga cu oamenii, pentru a le transmite gânduri frumoase și speranțe de mai bine, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia, deputatul Radu Popa, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primari din comunele vecine și consilieri județeni.

Astăzi, cu ocazia Sfinților Împărați Constantin și Elena vor petrece de „Ziua comunei” și cetățenii din Gura Șuții. Evenimentele se vor desfășura în zona unde se organizează târgul săptămânal. Primarul Constantin Dinu le-a pregătit consătenilor săi un spectacol pe cinste. Pe scena special amenajată vor evolua Viorica și Ioniță de la Clejani, Elisabeta Vasile și Cornel Cojocaru.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT