Connect with us

Dâmboviţa

DEPUTAT: Statisticile economice oficiale îl contrazic pe preşedintele Iohannis!

Publicat

pe

Preşedintele României vrea să fie ridicol cu orice preţ, spune deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban, care îl acuză pe Klaus Iohannis că prezintă opiniei publice, de o manieră apocaliptică, o realitate care nu există în România. În susţinerea afirmaţiilor sale, parlamentara PSD a prezentat o serie de statistici economice oficiale:
– Veniturile bugetului general consolidat s-au majorat în trimestrul I 2018, faţă de trimestrul I 2017, cu 11,4%
– Cheltuielile pentru investiţii, în trimestrul I 2018, au totalizat 4,9 miliarde de lei, adică 0,5% din PIB, ceea ce înseamnă de aproape trei ori mai mult faţă de trimestrul I 2017
– Volumul producţiei industriale, în primele două luni ale anului 2018, a crescut cu 7%, faţă de perioada corespunzătoare a anului anterior
– Volumul lucrărilor de construcţii s-a majorat cu 8,4%
– Puterea de cumpărare a salariilor şi pensiilor s-a majorat, în trimestrul I 2018, cu 5%
– S-au creat, în primele două luni ale anului 2018, 107.000 de locuri de muncă
– Rata şomajului înregistrat la sfârşitul lunii februarie a fost 3,94%, fiind cea mai mică rată a şomajului care s-a înregistrat vreodată în România
– Fondurile europene atrase în primul trimestru 2018 au fost în sumă de 4,2 miliarde de lei, cu 44% peste 2017.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 25, 2018 at 4:38 am

    nimic despre inflație ca să nu se vadă cum s-a topit puterea de cumpărare
    știu, ne-o spune oficina, oficial o ducem bine! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Hulubești, sfâșiată de propriul câine. I-au fost amputate ambele mâini

Publicat

pe

O bătrână de 90 de ani din satul Păișeni, comuna Hulubești, județul Dâmbovița, se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl avea în bătătură. Tanti Ioana, cum îi spuneau vecinii, a ieșit de dimineață din casă, așa cum făcea de obicei, să dea de mâncare dulăului, un metis destul de frumos rezultat probabil dintr-un câine maidanez și ciobănesc german. Îl creștea de mic. Îl adusese un nepot.

Animalul pe care îl ținea legat îi scăpase din lanț. Tanti Ioana ar fi vrut să-l ademenească probabil cu mâncare și să îi pună din nou cureaua pe cap. Patrupedul, furios, s-a înfipt în mâinile bătrânei și aproape că a dezmembrat-o. Un vecin care ieșise în curte să fumeze o țigară a auzit niște gemete suspecte dinspre ograda femeii. Au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Ușa casei era larg deschisă. Au găsit-o pe biata femeie căzută în curte. Inertă, cu mâinile sfâșiate. Câinele se afla în apropierea ei.

Au fost alertate echipajele de salvare. Până la sosirea lor, vecinii au protejat-o cum au putut de frig. Au acoperit-o cu pături. Medicul sosit la fața locului, după ce a văzut rănile și i-a acordat îngrijiri, a ajuns la concluzia că femeia trebuie trimisă de urgență la un spital din București. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat-o în Capitală.

Am aflat că tanti Ioana a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, ambele mâini i-au fost amputate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats