Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Caravana „Filmul de la Cannes” ajunge la Pucioasa!

Publicat

pe

Caravana „Les Films de Cannes” dă șansa publicului din țară să vadă unele dintre cele mai bune filme de artă recente, prezentate sau premiate la cel mai important festival de film din lume, iar în acest week-end ajunge în oraşul Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, la Centrul Cultural European.

Programul proiecțiilor:
VINERI – 25.05.2018
Ora 17:30 – GOOD TIME, Statele Unite, Luxembourg 2017
Ora 19:30 – N-AI FOST NICIODATĂ AICI – USA 2017

SÂMBĂTĂ – 26.05.2018
Ora 17:30 – SICIALIAN GHOST STORY – ITALIA, FRANȚA, ELVEȚIA 2017
Ora 19:30 – PATERSON, USA 2016

DUMINICĂ – 27.05.2018
Ora 17:30 – CEA MAI FERICITĂ ZI DIN VIAȚA LUI OLLI MAKI
Ora 19:30 – A MAN OF INTEGRITY 2017.

Prețul unui bilet este 3 lei, iar pentru a putea viziona întreaga serie de filme, vă puteți achiziționa abonamentul în valoare de 10 lei.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițist din Ploiești, confirmat cu COVID-19

Publicat

pe

Un poliţist de la Secția 2 din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost confirmat ieri cu coronavirus. În momentul de față, a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili toți contacții agentului infectat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a comunicat că „pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, respectiv modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare, comanda inspectoratului a dispus de urgenţă aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!