Connect with us

Dâmboviţa

Ceata lui Zâmbilici, Victorioşii şi Lorelai au adus bucurie copiilor din grija DGASPC Dâmboviţa

Publicat

pe

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa a organizat astăzi, 29 mai 2018, la Casa de Cultură a Tineretului, un spectacol de teatru, muzică şi dans pentru copiii pe care îi are în îngrijire. Evenimentul a fost posibil prin implicarea mai multor inimoşi, persoane fizice şi reprezentanţi ai unor oganizaţii şi autorităţi locale.

Sala a fost pusă la dispoziţie gratuit, pe scenă au urcat Trupa „Ceata lui Zâmbilici”, Alberta Moşneguţu (Lorelai – câştigătoarea din 2017 a emisiunii „Românii au talent” de la ProTV) şi mai mulţi componenţi ai grupului „Clubul Victorioşilor”, iar copiii prezenţi în public, cu vârste între 3 şi 14 ani, au primit cadouri din partea DGASPC Dâmboviţa, cu sprijinul deputatei PSD Oana Vlăducă şi al Asociaţiei Judeţene a Asistenţilor Sociali Profesionişti Dâmboviţa.

De asemenea, le-a oferit daruri şi Alberta Moşneguţu (15 ani), fetiţa care a fost abandonată de părinţi fiindcă s-a născut fără mâini. Târgovişteanca a fost crescută de „Mama Vio”, asistentul maternal care a înfiat-o.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development SRL, anunț organizate dezbatere publică

Publicat

pe

de

SC Stones Business Development SRL, cu sediul în București, sector 1, str. Căderea Bastiliei Nr. 41, etaj P, ap. 3, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactului asupra mediului pentru proiectul „Realizare lac pentru agrement prin explorarea agregatelor minerale, organizare de șantier, cântar și birouri”, propus a fi amplasat în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile luate de APM Dâmbovița poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Documentația supusă dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dambovita.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primăriei Sălcioara, în data de 20.06.2022, începând cu ora 16:00.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului) la adresa de e-mail office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței Nr. 1, județul Dâmbovița, până la data de 10.06.2022 (o zi înainte de data dezbaterii).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist, lovit mortal de o mașină în comuna Corbii Mari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Aseară, în jurul orei 21:30, pe DN 61, Găești-Ghimpați, pe teritoriul comunei Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un grav accident de circulație. Un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani, a lovit un localnic de 65 de ani, care se deplasa pe o bicicletă.

Se pare că biciclistul ar fi pătruns fără să se asigure pe drumul național de pe o stradă din sat, moment în care a fost acroșat de autovehicul. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a decedat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT