Connect with us

Prahova

Firmă din Prahova, amendată fiindcă repara fără avize un drum naţional!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://d-nm.ppstatic.pl)

O societate comercială din comuna Bucov, judeţul Prahova, a fost amendată de poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, întrucât s-a apucat să execute lucrări de reparaţii pe DN 1B, în localitatea Albeşti-Paleologu, fără avize emise de administratorul drumului şi Serviciul Rutier.

Muncitorii firmei în cauză, echipaţi cu veste reflectorizante şi căşti de protecţie, turnau pietriş în gropi, îl tasau şi apoi îl acopereau cu pătură asfaltică. Pentru ducerea la bun sfârşit a acestei operaţiuni, aceştia au restricţionat prin indicatoare banda 1 a sensului de mers spre Ploieşti-Buzău.

Cuantumul sancţiunii aplicate, conform art. 105, pct. 6 din OUG 195/2002, este de 3.045 lei.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Falși preoți din Ploiești păcăleau oamenii pe Facebook

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Polițiștii din orașul Turceni, județul Gorj, au efectuat, în această dimineață, trei percheziții în municipiul Ploiești, județul Prahova, la persoane bănuite de înșelăciune.

Cei în cauză s-au prezentat pe Facebook ca fiind preoți care pot rezolva diferite probleme, contra unor sume de bani. Prejudiciul a fost estimat la 80.000 de lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

„Vânător de vampiri” o pornise curajos spre… Vârful Omu! L-au oprit salvamontiștii!

Publicat

pe

Intervenție mai puțin obișnuită pentru salvamontiști din Bușteni! Aceștia au trebuit să îl convingă, ba chiar să-l împiedice pe un turist cu un echipament ești din comun, dar în nici un caz unul adecvat pentru munte, să meargă spre Vârful Omu.

Cetățeanul, îmbrăcat într-o costumație de tip spectacol, ceva de genul „vânător de vampiri” era în zona Sfinxului și avea intenția să ajungă pe Vârful Omu. Norocul lui – salvamontiștii care i-au împiedicat ascensiunea! Pe o vreme ca asta, cu temperaturi cu mult sub zero grade, cu vânt puternic și cărări alunecoase, cine știe ce s-ar mai fi întâmplat! „Vânătorul de vampiri” a fost îndrumat spre telecabină.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats