Connect with us

ACTUALITATE

Copii suspecţi de scarlatină la Grădiniţa Ghergani!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.toptabu.ro)

Mai mulţi copii de la Grădiniţa Ghergani, judeţul Dâmboviţa, s-au îmbolnăvit în ultimele zile, iar astăzi instituţia de învăţământ a fost închisă! Părinţii vorbesc despre un focar de scarlatină care s-a dorit a fi ţinut la secret, deşi ar fi fost afectaţi deja 10 micuţi.

În demersul nostru gazetăresc, am aflat că, într-adevăr, Grădiniţa Ghergani a fost astăzi închisă pentru dezinfecţie, fără a se anunţa această măsură la Inspectoratul Şcolar, aşa cum impune legislaţia. Şefii peste învăţământul din judeţ au fost informaţi despre problemele ivite, ca şi noi, printr-o sesizare, nicidecum pe cale oficială.

Inspectorul şcoalar general, prof. Sorin Ion, ne-a declarat că, imediat, a contactat conducerea unităţii de învăţământ, iar directorul i-a precizat că doi copii sunt suspecţi de scarlatină şi un al treilea ar avea rujeolă. Cu alte cuvinte, temerile părinţilor erau întemeiate, atâta timp cât există cazuri de îmbolnăviri la Grădiniţa Ghergani, şi s-au accentuat prin lipsă de comunicare, chiar dacă s-a acţionat pentru dezinfecţia spaţiilor!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recital de muzică clasică la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Intrarea este liberă

Publicat

pe

De

Marți – 12 decembrie, de la ora 17:00, Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va susține, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, un recital de muzică clasică dedicat sărbătorilor de iarnă. Accesul este liber.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

ENGIE nu va emite facturi între 1 și 22 ianuarie 2024. Vezi în material și alte informații importante!

Publicat

pe

De

ENGIE România nu va emite facturi în perioada 1 – 22 ianuarie 2024, întrucât își va actualiza sistemul informatic – se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

„Facturarea serviciilor va fi reluată după 22 ianuarie, iar termenul de plată agreat nu va fi modificat, va curge din momentul în care facturile vor fi emise. Plățile efectuate de clienți în perioada 1-22 ianuarie vor fi recepționate de către companie, însă vor deveni vizibile în sistemele acesteia și în contul de client, MyENGIE, după data de 22 ianuarie 2024.

Între 8 și 22 ianuarie, formularul de contact online de pe site-ul engie.ro nu va fi disponibil. Clienții vor avea la dispoziție celelalte canale de contact (Call Center 021.9366, centre de relații cu clienții etc.), în măsura în care solicitările clienților nu vizează aspecte care necesită consultarea situațiilor specifice fiecărui client în sistemele informatice. (…)

În intervalul 12 – 22 ianuarie, accesul în contul de client și în aplicația mobilă MyENGIE, transmiterea indexului autocitit, plata facturilor prin intermediul site-ului engie.ro, activarea facturii prin e-mail, precum și programarea online a serviciilor tehnice nu vor fi disponibile”.

Furnizarea de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice nu va fi afectată de operațiunile de actualizare a sistemului informatic.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite