Connect with us

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Un tânăr fără carnet de şofer a omorât un copil!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (sursa: kanalmediagroup.com)

Copilul de 4 ani, din satul Iazu, comuna Cojasca, lovit de o autoutilitară la volanul căreia se afla un tânăr de 21 de ani, a decedat la spital. Toate eforturile medicilor de a-l ţine în viaţă nu au avut succes. Accidentul s-a petrecut în data de 28 mai.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru a dispunere unei măsuri preventive.

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Ne mai informează Poliţia că, în acelaşi caz, mai este cercetat şi un alt bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizare a infractorului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pucioasa: Un bărbat de 58 de ani și-a dat foc din cauza unei executări silite

Publicat

pe

Disperarea conduce, de multe ori, la producerea unor adevărate drame. Astăzi – 6 octombrie 2022, un bărbat de 58 de ani, afectat din cauza unei executări silite, a găsit de cuviință să protesteze față de această măsură, dându-și foc.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Anunț de mediu Primăria Valea Mare, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

COMUNA VALEA MARE anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes și sisteme de scurgere și evacuare ape pluviale în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Valea Mare.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consulate pe site-ul A.P.M. Dambovita http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats