Connect with us

ACTUALITATE

Fostul premier al României Adrian Năstase vine la sărbătoarea Liceului Tărtăşeşti

Publicat

pe

Fostul premier al României şi preşedinte PSD, Adrian Năstase, va întreprinde, joi – 31 mai 2018, o vizită în judeţul Dâmboviţa, doar până la Tărtăşeşti. Năstase a răspuns invitaţiei conducerii liceului tehnologic din localitate de a participa la manifestările prilejuite de împlinirea a 53 de ani de existenţă a instituţiei de învăţământ.

Anul trecut, liceul a primit numele academicianului „Marin Grigore Năstase, fiu al acestor locuri şi tatăl primului ministru din perioada 2000-2004, Adrian Năstase.

Sărbătoarea şcolii de la Tărtăşeşti va începe cu o slujbă de pomenire a marelui dispărut, Marin Grigore Năstase, după care, în sala de festivităţi se va desfăşura un simpozion legat de activitateaa liceului, proiecte şi realizări, planuri de viitor. Invitaţii vor rosti alocuţiuni.

În încheiere, elevii instituţiei de învăţământ vor prezenta un scurt program artistic. Amfitrionul întâlnirii va fi profesorul Ion Nilă, directorul Liceului „Marin Grigore Năstase”.

La evenimentul organizat la Tărtăşeşti şi-au mai anunţat participarea Ion Sorin – inspector şcolar general al ISJ Dâmboviţa şi generalul Toma Zaharia – fost secretar de stat în Ministerul de Interne, om de bază al comunităţii din Tărtăşeşti, cel care, anul trecut, s-a implicat total pentu a da forţă şi nume de valoare liceului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inaugurări importante la Pucioasa, vineri – 9 decembrie 2022

Publicat

pe

Primăria Pucioasa inaugurează, vineri – 9 decembrie 2022, două obiective de investiții, proiecte implementate cu fonduri guvernamentale nerambursabile. Este vorba despre Piața Cartaxo și Colegiul Național „Nicolae Titulescu”.

„Începând cu ora 10:00, va avea loc deschiderea Pieței Cartaxo”. Aceasta a fost reabilitată, modernizată și extinsă printr-un proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, prin Programul național de construcții de interes public sau social”.

De la ora 12:00, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” își redeschide larg porțile, cu ocazia inaugurării clădirii recent reabilitată și modernizată cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats