Connect with us

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Daruri şi o excursie la Bucureşti, oferite unor copii romi nevoiaşi

Publicat

pe

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte, a oferit daruri micuţilor provenind din familii cu venituri modeste din comunităţile de romi din judeţul Dâmboviţa.

De menţionat că liderul Partidei Romilor, Tudorică Răducanu, a sponsorizat şi o excursie în Capitală, unde copiii au fost vizitat Guvernul şi Parlamentul României.

„Trebuie să ne gândim în permanenţă la copiii noştri, să le aducem bucurii, mai mari, mai mici, să-i pregătim pentru ziua de mâine, să le insuflăm dragostea de şcoală, dorinţa de a ajunge şi ei ceva în viaţă, să fie utili societăţii”, spune Tudorică Răducanu.

Excursioniştii dâmboviţeni au fost primiţi cu multă căldură de consilierul pe probleme ale minorităţilor al premierului Viorica Dăncilă şi de ceilalţi consilieri ai cabinetului primului ministru.

La Camera Deputaţilor, copiii, însoţiţi de Romeo Bălăşoiu şi Nicolae Marin din partea Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, au fost întâmpinaţi de deputaţii pentru minorităţi Daniel Vasile şi Nicolae Păun.

Liderul naţional al Partidei Romilor Pro Europa le-a urat copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie, un călduros la mulţi ani şi i-a asigurat de tot sprijinul său în proiectele ce vor urma.

În încheierea periplului prin Bucureşti, micii dâmboviţeni romi au vizitat Academia Tehnico-Militară.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ludovic Orban vine să lanseze oficial Organizația Forța Dreptei Dâmbovița

Publicat

pe

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, va participa joi, 26 mai 2022, la prima ședință de lucru a Biroului Județean Interimar al Forța Dreptei Dâmbovița, condus de deputatul Gabriel Plaiasu. Ludovic Orban va fi însoțit de alți membri fondatori ai partidului.

La finalul întâlnirii, cei doi președinți vor susține o conferință de presă la sediul Organizației Județene Forța Dreptei Dâmbovița, din Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bl. X2A, Sc. A, parter (intersecția cu strada Nicolae Filipescu, fostă Rodnei).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Apel umanitar. Familia lui Alexandru are nevoie de bani să aducă trupul neînsuflețit în țară

Publicat

pe

Primăria Produlești, din județul Dâmbovița, a lansat un apel umanitar în numele familiei tânărului din comună, care a decedat în Germania, cu speranța că va fi strânsă suma de bani necesară aducerii trupului neînsuflețit în țară.

„Statul nu poate să ne ajute în această situație, de aceea apelăm la bunătatea și bunăvoința dumnevoastră. Persoanele care doresc să ofere un ajutor umanitar sunt rugate să-l contacteze pe viceprimarul Ionescu George la numărul de telefon 0760.564.093”, a scris edilul George Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT