Connect with us

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Daruri şi o excursie la Bucureşti, oferite unor copii romi nevoiaşi

Publicat

pe

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Tudorică Răducanu, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte, a oferit daruri micuţilor provenind din familii cu venituri modeste din comunităţile de romi din judeţul Dâmboviţa.

De menţionat că liderul Partidei Romilor, Tudorică Răducanu, a sponsorizat şi o excursie în Capitală, unde copiii au fost vizitat Guvernul şi Parlamentul României.

„Trebuie să ne gândim în permanenţă la copiii noştri, să le aducem bucurii, mai mari, mai mici, să-i pregătim pentru ziua de mâine, să le insuflăm dragostea de şcoală, dorinţa de a ajunge şi ei ceva în viaţă, să fie utili societăţii”, spune Tudorică Răducanu.

Excursioniştii dâmboviţeni au fost primiţi cu multă căldură de consilierul pe probleme ale minorităţilor al premierului Viorica Dăncilă şi de ceilalţi consilieri ai cabinetului primului ministru.

La Camera Deputaţilor, copiii, însoţiţi de Romeo Bălăşoiu şi Nicolae Marin din partea Partidei Romilor Pro Europa Dâmboviţa, au fost întâmpinaţi de deputaţii pentru minorităţi Daniel Vasile şi Nicolae Păun.

Liderul naţional al Partidei Romilor Pro Europa le-a urat copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie, un călduros la mulţi ani şi i-a asigurat de tot sprijinul său în proiectele ce vor urma.

În încheierea periplului prin Bucureşti, micii dâmboviţeni romi au vizitat Academia Tehnico-Militară.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

OFSD Dâmboviţa a oferit daruri copiilor în „Târgul de Crăciun” de la Vulcana Pandele

Publicat

pe

de

Conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, împreună cu președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, a participat, astăzi, la „Târgul de Crăciun cu miresme de sărbători” desfășurat în comuna Vulcana Pandele.

Prima ediție a acestui eveniment, care a început pe 1 decembrie, a fost animată de colindele și momentele artistice interpretate de cei mai mici locuitori ai zonei, dar a fost și o oportunitate pentru producătorii din jurul comunei dâmbovițene să-și prezinte roadele muncii.

Și pentru că suntem în luna cadourilor, doamnele social-democrate conduse Carmen Holban, președintă a OFSD Dâmbovița, și Luciana Cristea, vicepreședintă a organizației, le-au oferit copiilor daruri, răsplătindu-i pentru talentul și implicarea lor.

PSD Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi morți și un rănit grav într-un accident rutier la Doicești

Publicat

pe

Doi bărbați, pasageri într-un autoturism, au decedat, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 71, Târgoviște-Sinaia, pe teritoriul localității Doicești. Șoferul mașinii, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Pentru extragerea victimelor din autovehiculul transformat într-un morman de fiare a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare. Imediat, au fost demarate manevrele de resuscitare. Din păcate, leziunile produse celor doi tineri, de 28 și 31 de ani, erau incompatibile cu viața.

Din primele informații, se pare că autoturismul în care se aflau cei trei a intrat în coliziune cu un autocamion. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats