Connect with us

ACTUALITATE

Incursiune în trecut, prezent şi viitor la „Zilele Liceului Tărtăşeşti”

Publicat

pe

La Tărtăşeşti, în judeţul Dâmboviţa, s-a sărbătorit, astăzi, 53 de ani de existenţă a Liceului Tehnologic şi 101 ani de la naşterea academicianului Marin Grigore Năstase, fiu al localităţii, cel al cărui nume îl poartă acum instituţia de învăţământ mediu.

La evenimentul deosebit de emoţionant organizat cu mult suflet de directorul Ion Nilă, cadrele didactice şi elevii de la Tărtăşeşti, au participat Adrian Năstase – fost premier al României în perioada 2000-2004, fiul lui Marin Grigore Năstase, generalul Toma Zaharia, Florin Rotaru – fost senator şi ministru secretar de stat în Ministerul Culturii, Cristian Tudorache – primarul comunei şi alţi reprezentanţi ai comunităţii locale.

După oficierea unei slujbe de pomenire, în sala de festivităţi, s-a derulat un simpozion dedicat educaţiei şi istoriei acestor locuri. Oaspeţii au rostit alocuţiuni şi au mulţumit cadrelor didactice şi directorului Nilă, pentru eforturile pe care le depun în misiunea de a educa copiii, de a-i pregăti pentru ziua de mâine.

Ion Nilă a prezentat celor de faţă activitatea desfăşurată pe parcursul anului şcolar 2017-2018, planurile de viitor şi proiectele implementate în sprijinul şcolii.

A urmat premierea elevilor merituoşi, a profesorilor şi a unor personalităţi care au contribuit la obţinerea unor rezultate deosebite şi la promovarea imaginii şcolii. La finalul manifestărilor, liceenii au prezentat un scurt program artistic.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează electrician și tâmplar

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, două posturi vacante de execuție, în cadrul sectorului economico-administrativ, după cum urmează:
– 1 post agent de poliție penitenciară (electrician)
– 1 post agent de poliție penitenciară (tâmplar)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul: http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-doua-posturi-vacante-de-agent-din-cadrul-sectorului-economico-administrativ/

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 12.10.2021, inclusiv, ora 16:00.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254 int. 110 și 105.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tu cum alegi un service auto bun?

Publicat

pe

de

Vizitele la service-urile auto trebuie să fie, pentru marea majoritate a posesorilor de autovehicule, o obișnuință, mai ales atunci când termenul pentru revizie se apropie. Unii dintre aceștia țin cont și își planifică din timp vizita în service, pentru a fi siguri că, odată ajunși, mașina va fi evaluată corect din punct de vedere tehnic.

Antreprenorii și proprietarii de service-uri recomandă pentru reviziile generale echipamente de tipul elevator auto ce poate fi găsit destul de simplu în magazinele de profil, dar și pe internet sub termenul hebebühne care inseamna elvator auto in limba germana. E drept că tehnologia germană ajunge să fie folosită în prezent în foarte multe service-uri din Europa, bucurându-ne să vedem și pe plan local service-uri unde antreprenorii au inovat și au adus echipamente de specialitate. Evident că rezultatele se văd destul de repede, atunci când unele service-uri au clienți de dimineață și până în seara, în timp ce pe la altele bate vântul.

Alegerile românilor care au cu adevărat grijă de mașină contează și sunt extrem de selective. Este plăcut să vezi faptul că, pentru siguranță și durabilitatea mașinii, oamenii sunt dispuși să scoată o sumă mai mare din buzunar pentru rezultate mecanice pe măsură.

Problemele tehnice cu care unele dintre autovehicule ajung să se confrunte sunt din păcate extrem de complexe și importante din punct de vedere tehnic, motiv pentru care de cele mai multe ori prezența elevatoarelor REIHMANN în service-urile auto ajung să nu fie suficiente pentru o parte a problemelor pe care autoturismele patriei ajung să le aibă. În acest caz foarte mulți specialiști în domeniu subliniază vechimea generală a parcului auto, problemă destul de complexă cu care poporul român ajunge să se confrunte încă de prin anii 2010 când importurile de autovehicule nemțești și-au făcut simțită prezența tot mai des pe străzile patriei.

Este strict decizia ta ce vei alege atunci când vine vorba de service-uri auto însă recomandarea specialiștilor va fi mereu aceea de a alege service-urile autorizate unde forța de munca este calificată și bine echipată din punct de vedere al dotărilor și echipamentelor. Alege soluțiile sigure pentru mașina ta indiferent de sezon, și nu uita că poate chiar mașina ta va fi ridicată mâine de un elevator auto Reihmann ori poate vei avea nevoie de echipamente vulcanizare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT