Connect with us

SOCIAL

116.111 – Telefonul copilului, disponibil 7 zile din 7, între orele 08:00-22:00!

Publicat

pe

Poliţiştii de prevenire din cadrul IGPR s-au aflat, astăzi – 6 iunie 2018, la Şcoala „Mihai Viteazul” din Târgovişte, unde au organizat două sesiuni interactive cu elevi de la clasele a IV-a şi a V-a, pe tema fenomenului de bullying.

Copiilor le-au fost prezentate dimensiunile și formele de hărțuire care pot avea loc la şcoală, acasă sau în mediul online. Oamenii legii le-au explicat că, înclusiv atunci când sunt loviți, tachinați, ignorați sau porecliți, devin victime ale bullying-ului. De asemenea, elevii au aflat că există un număr de telefon, 116.111, la care pot semnala cazurile de hărţuire, 7 zile din 7, între orele 08:00-22:00.

Întâlnirile au avut loc în cadrul campaniei naționale anti-bullying „Fii prietenos, nu răutacios!”, derulată de Inspectoratul General al Poliției Române, Ministerul Educației Naționale și Asociația Telefonul Copilului, împreună cu Cartoon Network.

VIDEO

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Bărbat găsit mort într-o pădure din județul Argeș

Publicat

pe

Un argeșean în vârstă de 60 de ani a fost găsit, astăzi – 3 octombrie 2023, decedat într-o pădure din zona comunei Mihăești.

Inițial, pompierii au fost anunțați despre faptul că peste bărbat a căzut creanga unui arbore. La fața locului însă, echipajele de intervenție ISU și SAJ au constatat că omul nu era prins sub nicio ramură de copac.

Cazul a rămas în atenția organelor abilitate să ancheteze împrejurările în care a survenit decesul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

A decedat în incendiul care i-a cuprins casa

Publicat

pe

Un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața astăzi în localitatea Comana, județul Giurgiu, într-un incendiu care i-a mistuit casa.

Pompierii au fost alertați de fratele victimei. La fața locului s-au deplasat rapid militarii din cadrul Stației Colibași și de la Punctul de Lucru Călugăreni, precum și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din păcate, proprietarul locuinței cuprinse de foc a fost găsit fără viață în interiorul casei, prins sub bucățile de tavan care s-au prăbușit. Cel mai probabil, tragedia s-a produs din cauza jarului căzut pe materialele combustibile din apropierea sobei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite