Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Incendiu la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: botosaninews.ro)

Pompierii târgovişteni au fost anunțați, azi-noapte, că arde Combinatul de Oțeluri Speciale. Imediat, s-au deplasat la locul evenimentului două echipaje dotate cu cele de trebuință pentru stingerea incendiului, mai ales că cele două unități sunt poartă în poartă. Pompierii au constatat că focul, care a fost rapid localizat, fusese produs de scurgerea metalului dintr-o oală de topitorie fisurată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

ALDE își schimbă numele și statutul. „E încă un pas spre reformă”

Publicat

pe

În data de 16 aprilie 2021, se va organiza un Congres Extraordinar ALDE pentru redenumirea partidului, stabilirea conducerii și adoptarea unui nou statut. Este încă un pas spre reformă – crede fostul lider ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre.

„După o perioadă în care membrii și simpatizanții singurului partid liberal din România s-au aflat sub șocul negativ al alegerilor din ultimii doi ani, se creionează o direcție concretă, cu membrii responsabili și conducere nouă formată din oameni cărora lucrul în echipă nu le este străin. E de bine, spun eu!

România, mai mult decât oricând are nevoie de echilibru politic, de stabilitate economică și de proiecte pe termen lung, fără să lase deoparte drepturile și libertățile individuale iar noua formulă ar putea acoperi aceste nevoi. Oamenii așteptă un semn adevărat de viață politică și o reformare din temelii. Lecții au fost multe, însă învățămintele sunt cele care vor face diferența”.

Reamintim că fuziunea ALDE – PRO România a căzut, măsură firească după marele eșec de la alegerile parlamentare din decembrie 2020. De altfel, foarte mulți membri din cele două partide, între care și Ionel Petre, s-au arătat sceptici încă de la început.

„Deși nu îmi place să spun asta, am avut dreptate. Nu avea cum să funcționeze, nu avea cum să aibă rezultate pozitive! Vorbim totuși despre politică, despre un partid cu principii solide de dreapta (ALDE) și despre un partid de stânga, format pe repede înainte, de oameni respinși/rupți din PSD. Stânga și dreapta sunt în opoziție, pot face alianțe politice sau electorale însă niciodată nu va exista o fuziune totală și eficientă”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tamponare violentă între două auto la Bilciurești

Publicat

pe

Două autoturisme au intrat în coliziune pe DJ 711, pe teritoriul localității Bilciurești. Șoferii celor două mașini, un bărbat și o femeie, prezentând multiple leziuni, au fost transportați la spital.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii acestui eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!