Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DEPUTAT: România trebuie să aibă propria politică economică!

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, a ajuns la concluzia amară că ţara noastră, cu excepţia celor două mari proiecte care ne-au alăturat lumii civilizate, respectiv intrarea în NATO şi aderarea la Uniunea Europeană, nu are programe de anvergură.

„Nu mai există un alt proiect care să capaciteze întreaga suflare şi toţi decidenţii români. Eu am identificat proiectele pe care România trebuie obligatoriu să le realizeze şi care vor împinge ţara în zona aceasta valoroasă a Europei.

La ora actuală, avem trei proiecte majore în ceea ce înseamnă energia, respectiv reactoarele trei şi patru de la Cernavodă, avem Rovinariul, şi Târniţa, cea mai mare centrală hidro din Europa. Şi, cu toate astea, România, de ani şi ani, bâjbâie. Acestea ar asigura o independenţă energetică fantastică, am deveni exportatori de energie.

Celelalte două sunt identifcate în infrastructura mare, Autostrada A1 care, finalizată, poate lega Constanţa de Nădlac şi Autostrada Transilvania”, a precizat Cezar Preda.

A mai spus demnitarul că în Europa, în momentul de faţă, se duce o politică deranjantă, pe care noi, românii, am început să o înţelegem şi să o dezavuăm, aceea de a-ţi impune parcursul economic, reguli pe care trebuie să le respectăm vrem nu vrem.

„De ce trebuie să ne controleze alţii economia? De ce România nu are dreptul să aibă jucători şi parteneri din Rusia, China, Japonia, Brazilia, Israel? Am dat nişte exemple de pieţe pe care noi nu le putem accesa fiindcă nu ne dă voie nu ştiu cine de la UE. Dar ei, în fiecare zi, se deplasează, încheie contracte”.

Concluzia trasă de deputatul Cezar Preda este că ţara noastră trebuie să-şi pună la punct propria politică economică. Cine nu ne permite să realizăm acest lucru înseamnă că nu este prietenul nostru, indiferent cum se numeşte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

0800.800.326, numărul TelVerde la care comunici cu Primăria Pucioasa!

Publicat

pe

Primăria Pucioasa a pus la dispoziţia locuitorilor oraşului un număr de telefon gratuit – 0800.800.326, pentru a sesiza problemele cu care se confruntă şi, totodată, pentru a propune măsuri care să contribuie la îmbunătăţirea activităţii administraţiei publice locale.

Pucioasa este prima localitate din judeţul Dâmboviţa care implementează o astfel de măsură pentru a înlesni comunicarea cu cetăţenii.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ploaia a cauzat, din nou, probleme în judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Furtuna care s-a abătut, în această după-amiază, peste judeţul Dâmbovița a cauzat probleme în sânul mai multor comunități.

La Gura Ocnitei, vântul a pus la pământ mai mulți stâlpi din lemn care susțineau o rețea de cablu TV și internet.

În satul Valea Voievozilor un brad s-a prăvălit peste rețeaua de curent electric, a rupt cablurile oprindu-se peste un gard.

La Moreni pompierii au intervenit cu două motopompe pentru a scoate apa acumulată în două gospodării.

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!