Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Inflaţia urcă, sărăcia sporeşte!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: sibiu-turism.ro)

România se află într-o situaţie ciudată. La câteva zile după marele miting al PSD, când românii erau anunţaţi de liderii social-democraţi că ţara este pe drumul cel bun din punct de vedere economic, aflăm că inflaţia a explodat! Cea mai mare din ultimii 5 ani!

Institutul Naţional de Statistică anunţă că inflaţia a ajuns în luna mai la 5,41%, comparativ cu 5,2% în luna aprilie. Preţurile, în special la produsele alimentare, urcă continuu. Banca Naţională ne anunţă că se închide robinetul la creditele bancare obţinute uşor de populaţia majoritară şi săracă.

ACTUALITATE

Ghenosu, în custodia englezilor până la finele lui septembrie!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Adevărul)

Florin Nicolae Ghinea, alias Ghenosu, a fost prezentat astăzi în fața judecătorilor britanici de la West Inter Magistrates Court. Aceştia au stabilit ca Ghenosu să între în audierea preliminară pe data de 19 septembrie 2018, urmând ca audierea finală să se consume pe 26 septembrie.

CITEŞTE ŞI: Ghenosu a fost prins la Londra şi urmează să fie predat autorităţilor române

Autoritățile române trebuie să trimită până la această dată dovada mandatului european de arestare. Totodată, partea română trebuie să prezinte și asigurări că lui Ghenosu nu i se vor încalca drepturile omului.

Se pare că, în momentul în care a fost depistat și reținut de oamenii legii englezi, Florin Nicolae Ghinea ar fi prezentat documente de identitate false.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Un român a murit zdrobit sub viaductul care s-a prăbuşit în Italia

Publicat

pe

Foto: Captură Twitter

Italia, țară unde infrastructura rutieră este foarte bine pusă la punct, a fost lovită de o nenorocire care a făcut rapid înconjurul lumii. Un viaduct de lângă Genova s-a prăbușit în timpul unei furtuni puternice. În acel moment, pe șoseaua suspendată se aflau zeci de autovehicule.

Un român care locuiește în apropierea locului tragediei a spus că a văzut un fulger care a lovit podul Morandi, după care colosul de beton s-a prăbușit, înghiţind mașinile care îl traversau.

Autoritățile italiene susțin că, sub dărâmături, sunt multe autovehicule. Se vorbește de 35 de morți. Printre victime s-ar afla cel puțin un român, Marian Roşca, de 36 de ani, din judeţul Gorj. Acesta era plecat de mai mulţi ani în străinătate. Lucra în Franţa şi se întorcea acasă în concediu, când s-a produs nenorocirea.

O nenorocire care, iată, lovește și țările pe care le consideram super civilizate și care pun mare preț pe lucrurile făcute de calitate. Viaductul prăbușit ar fi fost reabilitat în 2016. Se insistă pe faptul că fulgerul care l-a lovit i-ar fi afectat structura de rezistență.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!