Connect with us

Dâmboviţa

Filiala USR Moreni a devenit activă

Publicat

pe

Preşedintele USR Dâmboviţa, deputatul Dumitru Lupescu, s-a aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, în Moreni, unde a avut loc Adunarea Generală de constituire a filialei municipale a USR.

Candidaţii pentru funcţiile de conducere şi-au prezentat programul, priorităţile în politica locală, metodele de extindere a structurii USR Moreni, de capacitare a unor noi membri, de implicare în problematica urbei. Şef al acestei organizaţii a fost ales Ştefan Anghel, profesor de istorie.

Deputatul Dumitru Lupescu i-a felicitat şi i-a asigurat de tot sprijinul său în noile acţiuni politice pe care le vor întreprinde.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats