Connect with us

Dâmboviţa

Alegeri democratice pentru şefia Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte

Publicat

pe

Joi, 21 iunie 2018, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor se va desfăşura Adunarea Generală a Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte, în cadrul căreia va fi aleasă, în mod democratic, noua conducere a filialei. Favoritul romilor din Târgovişte pentru funcţia de preşedinte este omul de afaceri Tudorică Răducanu, de altfel, singurul înscris în cursa pentru preluarera conducerii organizaţiei.

Tudorică Răducanu revine în viaţa publică după doi ani de stat în umbra scenei publice. În iunie 2016, Răducanu, fost consilier local şi viceprimar al Târgoviştei, s-a retras din politică, din funcţia deţinută la Partida Romilor Pro Europa, dezamăgit de rezultatul obţinut la alegerile locale din 5 iunie 2016. A decis să revină în primele rânduri ale politicii locale la rugăminţile membrilor comunităţii rome din judeţul Dâmboviţa, dar şi pentru că a văzut că organizaţia merge spre disoluţie.

La evenimentul de joi, vor fi prezenţi Nicolae Păun – preşedintele Partidei Romilor Pro Europa şi deputatul Daniel Vasile. Au mai fost invitaţi la Adunarea Generală a Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte preşedintele PSD Dâmboviţa – senatorul Adrian Ţuţuianu, primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan şi şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Șelaru, arestat pentru tentativă de viol. A intrat peste o femeie în casă!

Publicat

pe

De

Un bărbat de 50 de ani, din Șelaru, județul Dâmbovița, se pare excitat la maximum, să nu zicem aflat în călduri, ar fi intrat, prin forțarea ușii de la intrare, în casa unei femei din aceeași comună, cu gând să o violeze.

Individul a încercat să întrețină cu victima relații sexuale cu forța. Pentru fapta sa, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă viol și violare de domiciliu. Ulterior, magistrații de la Judecătoria Găești au emis pe numele agresorului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Inițiativa USR de plafonare a salariilor funcționarilor de lux este una pur populistă!

Publicat

pe

USR-iștii, în căutare de popularitate, după ce au fost o vreme la guvernare și s-au comportat nefiresc de indiferent față de românii simpli, au depus o inițiativă legislativă care are ca prevedere plafonarea salariilor de top ale bugetarilor de lux. Adică, să nu depășească retribuția președintelui României. Deputatul PSD Radu Popa consideră că tema legislativă aleasă de USR este una populistă.

„Sigur, majoritatea vor spune că salariile șefilor de agenții sunt foarte mari. Sunt foarte mari, e corect. Însă, eu cred că analiza salariului unui președinte de agenție guvernamentală trebuie să fie făcută luând în calcul și ce așteptăm de la acel om, ce plus-valoare și ce beneficii ar trebui să aducă el societății, vezi cazul ASF și falimentele zgomotoase, ce are de protejat respectivul funcționar. De exemplu, salariul președintelui ANRM, agenția care deține toate bogățiile solului și subsolului României, este de 7600 de RON”, a punctat deputatul Radu Popa.

Așa că, a mai spus parlamentarul, este important să ne uităm care sunt criteriile expuse în fișa postului fiecărui funcționar în parte și de acolo să plece analiza cost-beneficiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite