Connect with us

Dâmboviţa

Lider ALDE: Statul de drept, abuzat de procurori şi serviciile secrete!

Publicat

pe

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, aduce critici dure statului paralel, instituţiilor de forţă şi protocoalelor încheiate între SRI, Parchete şi înaltele instanţe judecătoreşti. Prin realizarea unor asemenea cooperări, logica firească a statului de drept a fost încălcată în mod flagrant, iar politica şi justiţia au fost subordonate serviciilor secrete.

„Sub pretextul combaterii corupţiei, serviciile au capturat întregul stat şi au devenit ele însele cea mai mare sursă de corupţie şi abuz pe care România a experimentat-o vreodată. Protocolul semnat între ÎCCJ şi SRI reprezintă dovada cea mai clară că instanţa supremă din justiţia din România a fost aservită serviciilor de informaţii şi a atins punctul maxim de gravitate.

Puterea judecătoarească s-a transformat, din păcate, într-o putere politică, iar acţiunile din ultimii ani ale procurorilor au transformat România într-o moşie proprie, în care şi-au arogat dreptul de a selecta atât clasa politică, dar şi deciziile guvernului şi ale parlamentului.

Este regretabil că protocoalele secrete încheiate între SRI și diferite instituții au avut drept țintă fabricarea de dosare oamenilor nevinovați și s-a urmărit ca frica să fie ridicată la rang de instituție distinctă în România. Instituirea fricii în rândul cetățenilor a dat naștere unei fantome cu drept de decizie în partide, cu drept de vot în parlament și cu drept de condamnare în justiție.

A venit momentul să spunem stop acestor abuzuri! Situația actuală nu mai poate continua. Aceste înțelegeri secrete trebuie să înceteze. Încrederea cetățenilor arătată prin vot și reconfirmarea acesteia, prin susținerea din 9 iunie în cadrul mitingului organizat, ne obligă să ducem până la capăt această luptă împotriva abuzurilor. Alianței Liberalilor şi Democraţilor Dâmbovița nu îi este teamă, dragi dâmbovițeni! Nu ne este teamă de DNA, nu ne este teamă de protocoalele secrete și nici de ziua următoare, în care nu se știe căruia dintre noi i se mai fabrică dosare.

ALDE Dâmbovița luptă pentru români si alături de români! Frica de dosare a ajuns să marcheze decizia oricărui angajat care vrea să facă ceva bun pentru țara sa, dar și viața personală a fiecărui român.

Oamenii, dacă merg în fața judecătorilor, trebuie să aibă convingerea că justiția nu este cu nimic și de nimeni influențată, iar cetățenii de rând pot să aibă parte de o judecată corectă și dreaptă, iar soarta lor nu depinde de anumite relații oculte sau de anumite interese politice, economice, chiar mafiote.

Este momentul să ne unim forțele, toți cei care credem în statul de drept, în valorile democratice, în principiul reprezentării, în suveranitatea poporului si în ideea de societate civilă”, a declarat Ionel Petre – preşedintele ALDE Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iunie 19, 2018 at 11:15 pm

    ia să te văz io acum, zmăule, după votarea Codului lui Hammurabi, pardon, Dragnea ot Alexandria (TR), cum îți reperezi onoarea după ce Elute te-a abuzat iar singura dovadă este o înregistrare video care mai nou nu mai este considerată probă?
    bucurați-vă pînă la alegerile următoare de statul de drept și democratura nou instituite de voi! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Târgovişte: Prins la volan sub influența unor substanțe psihoactive

Publicat

pe

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat, ieri – 28 noiembrie 2022, în jurul orei 19:35, pe strada Stanică Ilie, un bărbat de 34 de ani, din comuna Băleni, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Rezultatul preliminar a ieșit pozitiv, ceea ce demonstrează că bărbatul consumase substanțe psihoactive.

În autoturismul respectiv a mai fost identificat un pasager, bărbat de 35 de ani, din Târgoviște, iar, în urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în două șervețele mai multe fragmente de materie vegetală de culoare verde-oliv.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spectacol extraordinar, de Ziua Națională, la Turnul Chindiei

Publicat

pe

Dâmbovițenii sunt invitați să sărbătorească „Ziua Naţională a României” la Turnul Chindiei din Târgoviște. Consiliul Județean organizează aici, prin Centrul de Cultură, joi – 1 Decembrie 2022, de la ora 17:00, un spectacol extraordinar susținut de Diana Matei & Taraful Cleante, Zavera și Trupa Distinto.

De reținut și faptul că, pe parcursul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgoviște se exista un patinoar și căsuțe cu dulciuri și decorațiuni de Crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde. Totodată, locația va fi ornată cu mii de beculețe, iar colindătorii din județ îi vor încânta pe vizitatori – spune președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats