Connect with us

Dâmboviţa

Lider ALDE: Statul de drept, abuzat de procurori şi serviciile secrete!

Publicat

pe

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, aduce critici dure statului paralel, instituţiilor de forţă şi protocoalelor încheiate între SRI, Parchete şi înaltele instanţe judecătoreşti. Prin realizarea unor asemenea cooperări, logica firească a statului de drept a fost încălcată în mod flagrant, iar politica şi justiţia au fost subordonate serviciilor secrete.

„Sub pretextul combaterii corupţiei, serviciile au capturat întregul stat şi au devenit ele însele cea mai mare sursă de corupţie şi abuz pe care România a experimentat-o vreodată. Protocolul semnat între ÎCCJ şi SRI reprezintă dovada cea mai clară că instanţa supremă din justiţia din România a fost aservită serviciilor de informaţii şi a atins punctul maxim de gravitate.

Puterea judecătoarească s-a transformat, din păcate, într-o putere politică, iar acţiunile din ultimii ani ale procurorilor au transformat România într-o moşie proprie, în care şi-au arogat dreptul de a selecta atât clasa politică, dar şi deciziile guvernului şi ale parlamentului.

Este regretabil că protocoalele secrete încheiate între SRI și diferite instituții au avut drept țintă fabricarea de dosare oamenilor nevinovați și s-a urmărit ca frica să fie ridicată la rang de instituție distinctă în România. Instituirea fricii în rândul cetățenilor a dat naștere unei fantome cu drept de decizie în partide, cu drept de vot în parlament și cu drept de condamnare în justiție.

A venit momentul să spunem stop acestor abuzuri! Situația actuală nu mai poate continua. Aceste înțelegeri secrete trebuie să înceteze. Încrederea cetățenilor arătată prin vot și reconfirmarea acesteia, prin susținerea din 9 iunie în cadrul mitingului organizat, ne obligă să ducem până la capăt această luptă împotriva abuzurilor. Alianței Liberalilor şi Democraţilor Dâmbovița nu îi este teamă, dragi dâmbovițeni! Nu ne este teamă de DNA, nu ne este teamă de protocoalele secrete și nici de ziua următoare, în care nu se știe căruia dintre noi i se mai fabrică dosare.

ALDE Dâmbovița luptă pentru români si alături de români! Frica de dosare a ajuns să marcheze decizia oricărui angajat care vrea să facă ceva bun pentru țara sa, dar și viața personală a fiecărui român.

Oamenii, dacă merg în fața judecătorilor, trebuie să aibă convingerea că justiția nu este cu nimic și de nimeni influențată, iar cetățenii de rând pot să aibă parte de o judecată corectă și dreaptă, iar soarta lor nu depinde de anumite relații oculte sau de anumite interese politice, economice, chiar mafiote.

Este momentul să ne unim forțele, toți cei care credem în statul de drept, în valorile democratice, în principiul reprezentării, în suveranitatea poporului si în ideea de societate civilă”, a declarat Ionel Petre – preşedintele ALDE Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iunie 19, 2018 at 11:15 pm

    ia să te văz io acum, zmăule, după votarea Codului lui Hammurabi, pardon, Dragnea ot Alexandria (TR), cum îți reperezi onoarea după ce Elute te-a abuzat iar singura dovadă este o înregistrare video care mai nou nu mai este considerată probă?
    bucurați-vă pînă la alegerile următoare de statul de drept și democratura nou instituite de voi! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Muzeele din Dâmbovița vor fi închise pentru dezinsecție și deratizare. Detalii aici!

Publicat

pe

de

Vineri – 20 mai 2022 și luni – 23 mai 2022, se vor efectua acțiuni de dezinsecție și deratizare în muzeele din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, pentru protejarea patrimoniului – ne informează Consiliul Județean Dâmbovița.

Ca urmare a acestui fapt, muzeele vor fi închise pe rând, câte o zi, după cum urmează:

Vineri, 20.05.2022
– Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Târgovişte
– Muzeul de Istorie, Târgovişte
– Muzeul de Artă, Târgovişte
– Muzeul Tiparului şi al Cărţii Româneşti Vechi, Târgovişte
– Casa – Atelier Gheorghe Petraşcu, Târgovişte
– Muzeul „Vasile Blendea”, Târgovişte
– Ansamblul Monumental Curtea Domnească, Târgovişte
– Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Târgovişte
– Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Târgovişte
Muzeul „Casa Romanţei”, Târgovişte

Luni, 23.05.2022
– Ansamblul Brâncovenesc Potlogi
– Casa – Atelier „Gabriel Popescu” din Vulcana-Pandele
– Casa Memorială „Ion Luca Caragiale” din comuna I. L. Caragiale
– Muzeul Etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroşiţa
Muzeul de Etnografie Pucioasa

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

350 de posturi disponibile la Bursa locurilor de muncă organizată în Dâmbovița, pe 20 mai 2022

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

35 de agenți economici și-au exprimat intenția de a participa la „Bursa generală a locurilor de muncă” organizată în județul Dâmbovița, vineri – 20 mai 2022, de la ora 10:00, la Clubul Studenților din Târgoviște. Aceștia oferă 350 de posturi, atât pentru persoanele calificate în diverse meserii și pentru absolvenții de studii superioare, cât și dâmbovițenilor fără calificare.

Potrivit AJOFM, sunt disponibile posturi de electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, galvanizator, bucatar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, zugrav, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, șofer, dispecer, pizzar, tehnician în construcții, finisor laminate – trefilate, specialist achiziții, operator facturare, consilier vânzări, gestionar depozit, analist servicii clienți, manager retail, economist, specialist logistică, inginer mecanic, economist, inginer electromecanic, specialist resurse umane, inginer autovehicule rutiere, agent vânzări, muncitor necalificaţ.

„Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 21 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru Economie Socială, pentru informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, vin în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT