Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa: Suntem alături de președintele Liviu Dragnea!

Publicat

pe

Organizaţia PSD Dâmboviţa a remis către mass-media un comunicat de presă, prin care îşi exprimă sprijinul faţă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, în contextul în care acesta a fost condamnat, astăzi, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC Teleorman, în care a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

„Decizia de astăzi este de prima instanță, luată de judecători cu majoritate. Opinia separata a unuia dintre cei 3 judecători si amânările repetate in pronunțarea deciziei, ridica serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea si temeinicia acesteia.

Manifestările violente, agresivitatea si ura promovate in spațiul public, atacurile din presa, presiunea continua a străzii, depunerea moțiunii de cenzura, par a fi elemente ale unui întreg, care a generat decizia instanței.

Potrivit dispozițiilor art. 23 alin 11 din Constituția României «până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești de condamnare, persoana este considerată nevinovată». În același sens, sunt şi prevederile Directivei 2016/343 a Uniunii Europene privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție şi dreptul de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale.

În acest context dificil, suntem alături de președintele Liviu Dragnea şi ne exprimăm ferm pentru respectarea prezumției de nevinovăție. Acțiunea politică a PSD trebuie să se manifeste în următoarele direcții:
– Păstrarea şi întărirea unității partidului;
– Promovarea reformelor privind justiția, continuarea luptei împotriva abuzurilor, respectarea drepturilor si libertăților cetățenilor;
– Continuarea guvernării în cadrul coaliției PSD-ALDE şi punerea în aplicare a programului pentru care au votat milioane de români în anul 2016″.

Dâmboviţa

Deputat PSD: Până unde vor duce liberalii bătaia de joc la adresa vârstnicilor?

Publicat

pe

Până unde vor duce liberalii bătaia de joc la adresa vârstnicilor – se întreabă deputata PSD Carmen Holban după ce a aflat că sunt bătrâni care au fost amendați pentru că și-au expus public nemulțumirile vizavi de refuzul Guvernului Orban de a pune în aplicare Legea pensiilor.

„Guvernul PSD stabilise un calendar clar, iar de la 1 septembrie urma o majorare de 40% a pensiilor. Sub guvernarea PNL, acest lucru nu se va întâmpla la 1 septembrie. Iar pe politicienii liberali îi miră revolta pensionarilor?

Sunt îngrijorată pentru pensionarii din România, în contextul greu generat de restricțiile pandemiei de coronavirus, dar și din cauza refuzului Guvernului Orban de a aplica Legea pensiilor! PSD va lupta în continuare pentru ca românii, indiferent de categoria socială, profesională sau de vârstă, să-și primească drepturile”, este mesajul deputatei PSD de Dâmbovița Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primar Pucioasa: Am învățat din mers, am reparat mult și am construit și mai mult

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj la împlinirea a 4 ani de la preluarea mandatului de edil, în data de 7 iulie 2016. Au fost 4 ani foarte grei, postul de primar însemnând pentru Costi Ana cea mai mare provocare, comunitatea din Pucioasa fiind una care nu mai cunoscuse demult satisfacția unei comunicări reale sunt permanente cu edilul.

„A fost o perioadă în care am învățat foarte mult, din mers, în care am reparat mult și am construit și mai mult!

Au fost 4 ani în care am reușit să clădim fundația unui oraș căruia să îi spunem cu mândrie „ACASĂ”!

Sigur, nu au fost 4 ani perfecți! Cu siguranță, am făcut și greșeli, dar am reusit să învățăm din ele!

Poate că nu am reușit să am dialog cu toată lumea, dar am avut tot timpul ușile deschise, pentru fiecare dintre dumneavoastră! Știu sigur că nu am rezolvat toate problemele și nevoile comunității, dar am încercat și totodată am pornit foarte multe proiecte, ce vor aduce soluțiile dorite!

Nu este momentul acum, dar în perioada imediat următoare vă invit să facem o analiză pertinentă a activității echipei mele. Însă până atunci putem să remarcăm cu ochiul liber câteva lucruri care au prins viață în orașul nostru! Speranta este unul dintre ele! Zâmbetul oamenilor este altul! Iar culoarea, ce începe să copleșească cenușiul, este la fel de importantă!

Închei prin a vă mulțumi tuturor, în numele meu și al echipei mele, pentru încrederea investită în noi și pentru faptul că v-am simțit permanent aproape! Cea mai mare dorință a mea a fost una simplă: SĂ NU VĂ DEZAMĂGESC! Și sper că într-o mare măsură am reușit! În mandatul acesta nu mi-au reușit toate acțiunile, dar perseverez și vă garantez că în mandatul următor o să fiu un primar mult mai bun, mai performant!

Cu respectul cuvenit, vă salută și vă mulțumește încă o dată, Constantin Ana – prietenul, partenerul, primarul dumneavoastră”!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!