Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa: Suntem alături de președintele Liviu Dragnea!

Publicat

pe

Organizaţia PSD Dâmboviţa a remis către mass-media un comunicat de presă, prin care îşi exprimă sprijinul faţă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, în contextul în care acesta a fost condamnat, astăzi, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC Teleorman, în care a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

„Decizia de astăzi este de prima instanță, luată de judecători cu majoritate. Opinia separata a unuia dintre cei 3 judecători si amânările repetate in pronunțarea deciziei, ridica serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea si temeinicia acesteia.

Manifestările violente, agresivitatea si ura promovate in spațiul public, atacurile din presa, presiunea continua a străzii, depunerea moțiunii de cenzura, par a fi elemente ale unui întreg, care a generat decizia instanței.

Potrivit dispozițiilor art. 23 alin 11 din Constituția României «până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești de condamnare, persoana este considerată nevinovată». În același sens, sunt şi prevederile Directivei 2016/343 a Uniunii Europene privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție şi dreptul de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale.

În acest context dificil, suntem alături de președintele Liviu Dragnea şi ne exprimăm ferm pentru respectarea prezumției de nevinovăție. Acțiunea politică a PSD trebuie să se manifeste în următoarele direcții:
– Păstrarea şi întărirea unității partidului;
– Promovarea reformelor privind justiția, continuarea luptei împotriva abuzurilor, respectarea drepturilor si libertăților cetățenilor;
– Continuarea guvernării în cadrul coaliției PSD-ALDE şi punerea în aplicare a programului pentru care au votat milioane de români în anul 2016″.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT