Connect with us

SPORT

Viorel Moldovan este noul antrenor al echipei de fotbal Chindia Târgovişte

Publicat

pe

Sursa foto: sportularadean.ro

Viorel Moldovan, fotbalist din generaţia de aur a României, este, de astăzi, antrenorul FC Chindia Târgovişte, pentru cel puţin 1 an. Vorbim, după cum a spus primarul Cristian Daniel Stan, despre unul dintre „cele mai mari nume care au stat vreodată pe banca tehnică a Chindiei”.

„Mă bucur că vin la Târgovişte, un oraş cu tradiţie în fotbalul românesc, chiar dacă actuala echipă este destul de tânără. Mulţumesc pentru încrederea a cordată şi sper să realizez tot ce mi-am propus şi să readuc Chindia în prim-planul fotbalului din românia. M-a tentat să luc rez cu o echipă mixtă, o echipă care are potenţial”, a declarat Viorel Moldovan.

Preşedintele Clubului, Marcel Ghergu, a ţinut să pună capăt speculaţiilor cu privire la plecarea fostului tehnician al echipei, Nicu Croitoru, explicând că a fost dorinţa acestuia să nu mai continue la Târgovişte. Cât priveşte colaborarea cu Viorel Moldovan, speranţa este că „profesionalismul şi experienţa acestuia vor duce Chindia spre ceea ce ne dorim cu toţii – promovarea în Liga 1”.

Alin Manole – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, instituţia care finanţează împreună cu Primăria Târgovişte, în cote egale, FC Chindia, a precizat că se vor pune la dispoziţia echipei resursele financiare care să permită continuarea activităţii în bune condiţii. De asemenea, administraţia publică judeţeană va face demersurile necesare pentru construirea noului stadion.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Diego Longo, antrenor Chindia: Pe suporteri îi ținem lângă noi prin felul de a juca!

Publicat

pe

Astăzi – 21 noiembrie 2023, jurnaliștii au fost invitați la o conferință de presă organizată de conducerea Clubului de Fotbal Chindia Târgoviște, reprezentată de președintele Mihai Lorin Petrescu și vicepreședintele Nicolae Croitoru, pentru a-l prezenta pe noul antrenor al echipei de fotbal. Al treilea în cinci luni. Primii doi au fost ejectați din motive de lipsă de rezultate. Acum, a fost pus la cârma corabiei italianul Diego Longo. Numele ar spune că va avea parte de o activitate de durată la Clubul Chindia. Dar, nu se știe niciodată!

Tehnicianul a făcut parte din echipa celebrului antrenor Mircea Lucescu. De asemenea, a lucrat și cu Răzvan Lucescu. A mărturisit Longo că s-a aflat mai bine de 17 ani în preajma familiei Lucescu. În urmă cu 3 ani, a ales să meargă singur pe acest drum al antrenoriatului. Acum a avut curaj să vină la Târgoviște și chiar gândește pozitiv. Vrea rezultate. Musai, Chindia trebuie să promoveze în Liga I. Așa, după cum s-a exprimat, chiar din acest sezon. La Târgoviște trebuie construit ceva durabil.

Chestia este că acest tip de discurs l-am mai auzit în două rânduri. Diferă doar așezarea în pagină. Optimism. Mobilizare. Dorință. Facem. Dregem. Siguranță. Prea multă parcă! De la suporteri, care sunt nemulțumiți, mai ales după rezultatele obținute în ultimele partide, antrenorul Longo nu are mari deocamdată așteptări.

„Noi trebuie să îi completăm. Să îi aducem, să îi ținem lângă noi și asta o putem face numai prin atitudinea noastră. Cu efort, cu sacrificiu și, bineînțeles, cu felul nostru de a juca. Nu putem cere noi ceva suporterilor, trebuie noi să oferim”, a spus noul antrenor al Chindiei Târgoviște – Diego Longo.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Italianul Diego Longo este noul antrenor al Chindiei Târgoviște

Publicat

pe

AFC Chindia Târgoviște a anunțat, în această după-amiază, pe pagina oficială de Facebook a clubului, că noul antrenor principal al echipei de fotbal este Diego Longo.

„Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a fost antrenor principal al echipelor: KF Teuta, FC Flamurtari, FK Kukësi și antrenor secund la Dinamo Kiev, Al-Hilal, PAOK Salonic și Skoda Xanthi. Mult succes la Chindia Târgovişte şi cât mai multe reuşite la clubul nostru!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a AFC Chindia Târgoviște.

Potrivit gsp.ro, Diego Longo va va fi al treilea antrenor italian din fotbalul românesc în acest moment, după Cristiano Bergodi (Rapid) și Giovanni Costantino (FCU Craiova). Până să devină antrenor principal, Longo a fost secundul lui Mircea și Răzvan Lucescu – mai spun cei de la gsp.ro.

Mâine – 21 noiembrie 2023, de la ora 14:00, președintele AFC Chindia Târgoviște, Lorin Petrescu, va susține o conferință de presă împreună cu noul antrenor principal al echipei – Diego Longo.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite