Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Oraşul Pucioasa are, din nou, echipă de fotbal!

Publicat

pe

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a prezentat, astăzi, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Sportive Fotbal Club Pucioasa (fostă FC Aninoasa), proiectul care face ca localitatea să aibă, din nou, echipă de fotbal. Una care va evolua în Liga 3, cu gând de promovare în al doilea eşalon fotbalistic al ţării!

„Dl. preşedinte Mitrea şi dl. antrenor Bălaşa au venit cu sufletul deschis către Pucioasa şi la fel au fost primiţi. Autorităţile locale din Pucioasa sunt foarte interesate de a avea o colaborare cu nişte oameni care s-au dovedit serioşi în tot ceea ce au întreprins şi am luat decizia, împreună, ca Asociaţia Sportivă Fotbal Club Aninoasa să se transforme în Asociaţia Sportivă Fotbal Club Pucioasa şi să-şi desfăşoare activitatea, din sezonul 2018-2019, la Pucioasa.

Deşi lucrurile pornesc din punct de vedere al bugetuluide la jumătatea anului, vom face o rectificare bugetară în luna iulie, să le asigurăm tot ceea ce este nevoie, ca bază sportivă, pentru că avem o problemă destul de serioasă la nivelul stadionului, unde sunt lucruri multe de făcut, dar şi să asigurăm partea de finanţare pe care am promis-o. Suma despre care am discutat este 200.000 de lei anual, fără a afecta bugetul de dezvoltare al oraşului şi investiţiile pe care le avem de făcut”, a declarat Constantin Ana.

Edilul a explicat că, în momentul de faţă, nu există o hotărâre a Consiliului Local care să consolideze acest parteneriat, însă este doar o chestiune de timp până când va fi adoptată. A mai spus Constantin Ana că staff-ul tehnic al echipei FC Pucioasa va avea mână liberă.

“Sunt sigur că această echipă solidă se va bătea pentru locuri fruntaşe şi, de ce nu, pentru promovare în Divizia B (Liga 2). Poate că vi se pare un ideal îndepărtat, dar eu cred în el, pentru că, dacă nu aş fi crezut, nu intram în acest parteneriat.

Primăria Pucioasa este încântată de faptul că poate, în sfârşit, să aducă din nou fotbalul în oraş. Avem foarte mulţi microbişti care au suferit un an şi jumătate din cauza lipsei unei echipe la nivelul oraşului şi cred că, iată, le-am făcut cea mai plăcută surpriză”.

Antrenorul Cristi Bălaşa a mărturisit că va pune accent pe elanul tinerilor, dar va păstra la echipă şi jucători experimentaţi.

„Vreau să fac o echipă greu de bătut, atât acasă, cât şi în deplasare. Este o mare provocare pentru mine să lupt pentru a promova într-un eşalon superior. Nu-mi este frică. Sunt dispus să muncesc. Simt că la Pucioasa se vrea performanţă”, a declarat Cristi Bălaşa, care a obţinut sprijinul inegalabilului Gheorghe Hagi pentru a pune în practică proiectul fotbalistic de la Pucioasa.

Preşedintele Asociaţiei Sportive Fotbal Club Pucioasa, Cristi Mitrea, se gândeşte, ca şi antrenorul Cristi Bălaşa şi primarul Constantin Ana, tot la promovare.

„Am câştigat două campionate la Liga 4 şi avem două campionate de Liga 3. Vă mulţumim că ne-aţi întins o mână de ajutor să venim la Pucioasa. Vrem să facem performanţă, să promovăm în Liga 2. Nu promitem că în primul an, ar fi frumos, dar în următorii ani… Sperăm să aveţi răbdare cu noi”, a spus Cristi Mitrea.

Cât îi priveşte pe iubitorii sportului rege, primarul Constantin Ana a făcut apel către aceştia să participe la campania de igienizare a stadionului, care va debuta săptămâna viitoare, dacă va permite vremea.

 

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    iunie 22, 2018 at 5:39 am

    in sfarsit.au si bombonarii echipa de fotbal.bravo lor(domnului primar).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT