Connect with us

POLITIC

USR strânge semnături să-i înlăture din funcţiile publice pe toţi cei cu condamnări penale!

Publicat

pe

Uniunea Salvați România a declanșat campania „Fără penali în funcții publice”, prin care se urmăreşte mobilizarea cetățenilor, a societății civile, împotriva celor care, deși au primit diverse condamnări pentru infracțiuni de corupție, continuă să se erijeze în conducători, în reprezentanți ai statului. USR vrea să declanșeze procedura de modificarea a Constituției prin referendum.

„Participând la acțiuni așa cum poate fiecare, interacționând cu cei apropiați, atrăgându-i alături de noi, picătură cu picătură, semnătură cu semnătură, ajungem mai aproape de scopul propus – strângerea semnăturilor necesare declanșării referendumului de modificare în acest sens a art. 37 din Constituție. Puterea grupului oamenilor ce doresc normalitate este peste a corupților. Haideți să strângem semnături pentru România, pentru noi și pentru copiii noștri!”, spune deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu.

Dâmboviţenii pot semna, ridica şi preda tabele cu semnături de susţinere a campaniei „Fără penali în funcţii publice”, de luni până vineri, între orele 11:00-15:00, la sediul USR Dâmboviţa, din Târgovişte – Bulevardul Independenţei, bloc 3A, parter (zona Caraiman) sau la echipele mobile.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite