Connect with us

POLITIC

USR strânge semnături să-i înlăture din funcţiile publice pe toţi cei cu condamnări penale!

Publicat

pe

Uniunea Salvați România a declanșat campania „Fără penali în funcții publice”, prin care se urmăreşte mobilizarea cetățenilor, a societății civile, împotriva celor care, deși au primit diverse condamnări pentru infracțiuni de corupție, continuă să se erijeze în conducători, în reprezentanți ai statului. USR vrea să declanșeze procedura de modificarea a Constituției prin referendum.

„Participând la acțiuni așa cum poate fiecare, interacționând cu cei apropiați, atrăgându-i alături de noi, picătură cu picătură, semnătură cu semnătură, ajungem mai aproape de scopul propus – strângerea semnăturilor necesare declanșării referendumului de modificare în acest sens a art. 37 din Constituție. Puterea grupului oamenilor ce doresc normalitate este peste a corupților. Haideți să strângem semnături pentru România, pentru noi și pentru copiii noștri!”, spune deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu.

Dâmboviţenii pot semna, ridica şi preda tabele cu semnături de susţinere a campaniei „Fără penali în funcţii publice”, de luni până vineri, între orele 11:00-15:00, la sediul USR Dâmboviţa, din Târgovişte – Bulevardul Independenţei, bloc 3A, parter (zona Caraiman) sau la echipele mobile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Marius Dincă a fost ales președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Dâmbovița

Publicat

pe

Marius Dincă, antreprenor în domeniul HoReCa și al construcțiilor, cu afaceri în zona Crevedia și Butimanu, a fost ales, săptămâna trecută, președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Dâmbovița. Dincă și-a propus să implementeze cât mai multe inițiative pentru sprijinirea întreprinzătorilor și astfel să contribuie la dezvoltarea comunităților locale.

„Dâmbovița încă duce lipsă de investitori, de afaceri care să ofere locuri de muncă și să sprijinite comunitățile. Sper ca, prin exemplul personal și conexiunile pe care le am, să ajut la atragerea investitorilor și, împreună cu ceilalți colegi, să reușim să aducem schimbări în bine în mediul antreprenorial local”, spune președintele Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Dâmbovița.

În 2020, Marius Dincă a fost candidatul PNL pentru Primăria Crevedia.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

Deputatul Radu Popa, despre mitingul AUR: Este nevoie și de motor, doar cu claxon mașina nu aleargă!

Publicat

pe

Mitingul pe care liderul AUR, George Simion, l-a tot anunțat și promovat cu multe săptămâni în urmă și care se voia a fi o adevărată explozie populară a neputinței românului în fața problemelor generate de criza economică, de prețurile enorme la energie electrică și gaze naturale s-a dovedit a fi un fâs. Un exercițiu democratic obișnuit, fără amploare și fără discursul menit să rupă guverne și să provoace permutări pe scena politică românească. După cum a precizat deputatul PSD Radu Popa într-un scurt comentariu pe Facebook „2-3 mii de oameni nu înseamnă nimic într-o Capitală în care 30-40% nu au apă caldă și unde costul cu energia și cu benzina sunt o problemă cu impact major”.

Nemobilizarea cetățenilor derivă și din lipsa de consistență a mesajului liderilor AUR. Să vii în fața oamenilor doar cu lozinci, cu vorbe, cu scandări emoționale nu mai prinde în fața românilor.

„Este greu să reusești să aglutinezi masele într-un oraș cu oameni educați și instruiți mai ales atunci când nici George Simion și nici alți lideri AUR nu au știut să propună trei soluții corecte la criza energetică deși au avut mai bine de un an la dispoziție să își strige nemulțumirile de la tribuna Parlamentului. Pe scurt, e nevoie și de motor, doar cu claxon mașina nu aleargă”, a concluzionat, corect, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats