Conectați-vă cu noi

POLITIC

USR strânge semnături să-i înlăture din funcţiile publice pe toţi cei cu condamnări penale!

Publicat

pe

Uniunea Salvați România a declanșat campania „Fără penali în funcții publice”, prin care se urmăreşte mobilizarea cetățenilor, a societății civile, împotriva celor care, deși au primit diverse condamnări pentru infracțiuni de corupție, continuă să se erijeze în conducători, în reprezentanți ai statului. USR vrea să declanșeze procedura de modificarea a Constituției prin referendum.

„Participând la acțiuni așa cum poate fiecare, interacționând cu cei apropiați, atrăgându-i alături de noi, picătură cu picătură, semnătură cu semnătură, ajungem mai aproape de scopul propus – strângerea semnăturilor necesare declanșării referendumului de modificare în acest sens a art. 37 din Constituție. Puterea grupului oamenilor ce doresc normalitate este peste a corupților. Haideți să strângem semnături pentru România, pentru noi și pentru copiii noștri!”, spune deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu.

Dâmboviţenii pot semna, ridica şi preda tabele cu semnături de susţinere a campaniei „Fără penali în funcţii publice”, de luni până vineri, între orele 11:00-15:00, la sediul USR Dâmboviţa, din Târgovişte – Bulevardul Independenţei, bloc 3A, parter (zona Caraiman) sau la echipele mobile.

Dâmboviţa

Oana Vlăducă, deputat PRO România: Campania anti-europeană trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Oana Vlăducă, deputat PRO România de Dâmboviţa, a participat ieri, alături de preşedintele Victor Ponta şi de alţi lideri al partidului, la ceremonia de la Palatul Cotroceni, prilejuită de semnarea „Acordului Politic Naţional” ce are în vedere consolidarea parcursului european al României.

Reprezentanţii PRO România au decis să semneze acest document iniţiat de şeful statului, considerând că principiile conţinute în acord sunt corecte şi au ca substanţă viitorul României în marea familie europeană în plan social, economic şi politic.

„Noi considerăm că integrarea europeană a României este cea mai mare realizare a românilor din ultimii 30 de ani, iar campania anti-europeană promovată în ultima perioadă trebuie să înceteze și nu are voie să se mai repete”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, deputata Oana Vlăducă.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Călin Popescu Tăriceanu, singura opţiune sigură pentru PSD-ALDE la prezidenţiale!

Publicat

pe

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, consideră că declaraţia de după alegerile europarlamentare a liderului Călin Popescu Tăriceanu cu privire la faptul că nu intră în discuţie, acum, candidatura sa la prezidenţiale şi nu reprezenta o opţiune, în acel moment, a fost interpretată în fel şi chip, numai în sensul adevărat, nu.

Ionel Petre, primul membru ALDE care, la Târgovişte, i-a propus lui Tăriceanu să candideze pentru funcţia supremă în stat, rămâne fidel acestui deziderat. Susţine preşedintele ALDE Dâmboviţa că interpretarea dată de cei care nu îl vor în cursa electorală pe Călin Popescu Tăriceanu nu este conformă cu realitatea politică din partid.

Spune Ionel Petre că Tăriceanu rămâne candidatul ALDE pentru funcţia de preşedinte al României, chiar dacă discuţiile privind o candidatură comună PSD-ALDE nu au fost abandonate, rămânând ca reprezentanţii PSD să se hotărească dacă liderul ALDE reprezintă cea mai bună opţiune pentru alegerile prezidenţiale.

„În opinia noastră, Călin Popescu Tăriceanu este singurul candidat din partea coaliţiei PSD-ALDE cu şanse reale de a câştiga competiţia în faţa lui Klaus Iohannis”, precizează Ionel Petre.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!