Connect with us

POLITIC

USR strânge semnături să-i înlăture din funcţiile publice pe toţi cei cu condamnări penale!

Publicat

pe

Uniunea Salvați România a declanșat campania „Fără penali în funcții publice”, prin care se urmăreşte mobilizarea cetățenilor, a societății civile, împotriva celor care, deși au primit diverse condamnări pentru infracțiuni de corupție, continuă să se erijeze în conducători, în reprezentanți ai statului. USR vrea să declanșeze procedura de modificarea a Constituției prin referendum.

„Participând la acțiuni așa cum poate fiecare, interacționând cu cei apropiați, atrăgându-i alături de noi, picătură cu picătură, semnătură cu semnătură, ajungem mai aproape de scopul propus – strângerea semnăturilor necesare declanșării referendumului de modificare în acest sens a art. 37 din Constituție. Puterea grupului oamenilor ce doresc normalitate este peste a corupților. Haideți să strângem semnături pentru România, pentru noi și pentru copiii noștri!”, spune deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu.

Dâmboviţenii pot semna, ridica şi preda tabele cu semnături de susţinere a campaniei „Fără penali în funcţii publice”, de luni până vineri, între orele 11:00-15:00, la sediul USR Dâmboviţa, din Târgovişte – Bulevardul Independenţei, bloc 3A, parter (zona Caraiman) sau la echipele mobile.

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Ce ați făcut pentru județul Dâmbovița, domnule Guran?

Publicat

pe

Deputatul Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, invitat aseară la România TV, nu a pierdut prilejul de a-l interpela în direct pe deputatul liberal Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ce a făcut pentru județ, nu neapărat de când îi reprezintă în Parlament pe locuitorii acestui teritoriu, ci, acum, în ultimele zile, când Dâmbovița a fost afectată de furtuni și de reversările de ape.

„Chiar dacă discuția era despre alt subiect, credeti că puteam să tac și să nu îl întreb ce a făcut pentru localitățile din nordul județului Dâmbovița, în special pentru stațiunea Padina-Peștera, atât de afectată de ploile de săptămâna trecută?

Însă, tipul e demonizat de o patologie a minciunii (sau a prostiei) pentru că la întrebările mele repete și insistente legate de lipsa lui de interes pentru situația dramatică a infrastructurii rutiere din zona afectată, el încerca să’mi spună că “a înaintat hârtii și a chemat experți.”

În realitate, la ora la care el scotea panglicile astea pe gaura gurii, guvernul PNL/USR deja alocase banii și ședința de guvern fusese cu două zile înainte. Așa că hârtiile nu mai avea cui să le înainteze iar specialiștii erau pe Radio Erevan”, a scris Radu Popa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primar PNL: Premierul Cîțu cumpără voturi în partid cu banii țării!

Publicat

pe

Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead, din județul Dâmbovița, a avut un discurs dur la adresa premierului Florin Cîțu, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmboviţa.

A spus Teodora Anghelescu că primul ministru folosește banii țării să cumpere voturi în partid, pentru a ajunge președinte al PNL, la congresul din această toamnă.

„Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care nu se întrevede nicio linie de finanțare. Este primul an în care noi, primarii, șomăm”, a explicat edilul de la Bezdead.

Cu toate acestea, a concluzionat Teodora Anghelescu, îl va susține pe Ludovic Orban pentru a continua mandatul de președinte al PNL.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT