Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Reprezentanţii Dâmboviţei s-au clasat pe locul I la Festivalul Internaţional de Toacă

Publicat

pe

Cei trei copii care au reprezentat judeţul Dâmboviţa la Festivalul Internaţional de Toacă şi de clopote organizat în oraşul Victoria, judeţul Braşov, şi-au adjudecat locul I, Arhiepiscopia Târgoviștei fiind astfel singura Eparhie din țară cu primele locuri câștigate la fiecare secțiune de participare.

Eduard Ioniţă (clasa a VIII-a, Parohia Bungetu), Florin Costin Stan (clasa a VII-a, Parohia Mislea) şi Mihail Păun (clasa a VI-a, Parohia Buduca) au concurat alături de alţi 84 de copii din românia, Republica Moldova şi Ungaria.

Festivalul Internațional de Toacă și de Clopote din orașul de la poalele Muntelui Făgăraș, este o manifestare spirituală și culturală unică în lume, în cadrul căreia, anual, tot mai mulți tineri își etalează măiestria, făcând din cântecul de toacă o adevărată artă.

ACTUALITATE

Titu, prima campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu şi fără stăpân!

Publicat

pe

Foto: Gazeta de Titu

Săptămâna trecută, a fost organizată în oraşul Titu prima campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu şi fără stăpân. S-a acţionat în cartierul Fusea-Codreanu.

Având în vedere că localnicii au dat dovadă de receptivitate, echipa AULIM (Asociaţia „Ute Langenkamp: Iubiţi Maidanezii”, din judeţul Argeş) a promis că va reveni în Titu, iar locaţia va fi cel mai probabil Parcul Orăşenesc.

În data de 9 noiembrie, au fost sterilizate 26 de animale, câini şi pisici cu şi fără stăpân.

Foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ACTUALITATE

România, ajutoare de stat de aproximativ 60 de milioane de euro acordate ilegal!

Publicat

pe

Comisia Europeană a constatat că producătorul de energie Societatea „Complexul Energetic Hunedoara” a primit un ajutor de stat incompatibil, în valoare de aproximativ 60 de milioane euro, prin patru împrumuturi finanțate din fonduri publice. În prezent, România trebuie să recupereze ajutorul ilegal și dobânzile aferente – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

„Un guvern poate sprijini o societate care are dificultăţi din punct de vedere financiar dacă societatea are un plan de restructurare solid, contribuie la costurile restructurării sale şi dacă denaturarea concurenţei este limitată.

În cazul CE Hunedoara, aceste condiţii nu au fost îndeplinite – am constatat că împrumuturile din surse publice acordate de România societăţii CE Hunedoara au conferit acesteia un avantaj economic necuvenit. Aceasta înseamnă că ajutorul de stat a fost ilegal.

Acum, România trebuie să recupereze ajutorul ilegal acordat societăţii”, a declarat Margrethe Vestager – comisarul responsabil cu politica în domeniul concurenţei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!