Connect with us

Călăraşi

53 de percheziţii şi o captură impresionantă într-un dosar de contrabandă cu ţigări!

Publicat

pe

18 persoane, cu vârste între 19 şi 62 de ani, au fost reţinute de poliţiştii din Călăraşi, într-un dosar de contrabandă cu ţigări. Cei în cauză au achiziţionat, transportat şi depozitat importante cantităţi de ţigarete, pe care le-au comercializat pe teritoriul judeţului Călăraşi în perioada ianuarie – iunie 2018. Suspecţii vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. În acelaşi dosar au mai fost audiate alte 20 de persoane.

Joi – 5 iulie 2018, poliţiştii din Călăraşi au efectuat, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, 53 de percheziții domiciliare în județele Călărași, Ilfov, Giurgiu și în municipiul București, în urma cărora au ridicat 363.500 de ţigarete, 288.000 de lei, 25.560 de euro, 100 de lire sterline, o armă de foc neletală, 16 cartușe, precum și aproximativ 2.500 de articole pirotehnice.

Anterior acestei acţiuni, în urma activităţilor de cercetare desfăşurate în cadrul dosarului penal aflat în instrumentare, poliţiştii au mai confiscate 340.000 de țigarete, prejudiciul adus bugetului de stat ridicându-se la aproximativ 250.000 de lei.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

Profesor de matematică, acuzat că agresa sexual elevele în timpul orelor de meditație

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un profesor de matematică în vârstă de 52 decani, din Lehliu Gară, județul Călărași, este acuzat că a agresat sexual două eleve, de 14 și 17 ani, în timpul orelor de meditație. Una dintre ele a declarat se pare că numărul victimelor este mai mare, dar că celelalte fete nu au curajul să depună plângere.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul le pipăia, le îmbrățișa, le săruta pe obraz, pe frunte, le-a propus să plece într-o vacanță sau să se odihnească pe canapeaua din birou.

Agresiunile de acest tip s-au petrecut de mai multe ori, timp de 1 an, în garsoniera bărbatului, acolo unde dădea meditații în particular. Oamenii legii au ridicat de la domiciliul profesorului patru telefoane mobile, două laptopuri, două camere video, două tablete și o cameră de supraveghere.

Potrivit presei locale, dascălul preda la Școala Generală Nr. 1 Răzvani.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Călăraşi

Copiii din Călărași au mers cu colindul la Poliția Rutieră

Publicat

pe

Elevii clasei a III-a de la Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Călărași au mers cu colindul la sediul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Călărași, aducând printre polițiști magia sărbătorilor de iarnă prin urări și cântece tradiționale de Crăciun.

Colindătorii, după ce au vestit bucuria sărbătorilor de iarnă, au primit de la oamenii legii dulciuri și fructe. Și, fiindcă tot se aflau acolo, cei mici au avut ocazia să cunoască îndeaproape autospecialele de poliție și laboratorul mobil de educație rutieră, autovehiculul special fiind decorat de polițiști cu un brad de Crăciun.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite