Conectați-vă cu noi

Argeș

Listele cu echipele de procurori, judecători şi ofiţeri SRI trebuie publicate!

Publicat

pe

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, cunoscut pentru opiniile sale anti stat paralel, a ieşit din nou în faţă, solicitând preşedintelui României – Klaus Iohannis, ministrului Justiţiei – Tudorel Toader şi directorului SRI – Eduard Helving, să publice listele cu numele procurorilor şi judecătorilor care făceau echipă cu ofiţerii SRI. Consideră demnitarul că nu este suficient faptul că a fost revocată din funcţie Laura Codruţa Kovesi, nu se pune capăt astfel sistemului opresiv.

„Îi cer preşedintelui României să denunţe public protocoalele şi să se dezică de aceste protocoale, încheiate între SRI şi toate instituţiile cu care au fost încheiate. Să denunţe public toate interceptările ilegale de siguranţă naţională şi să denunţe public echipele mixte care au participat cu judecătorii la judecarea, anchetarea şi condamnarea oamenilor nevinovaţi. În caz contrar, dacă dânsul nu face acest lucru, înseamnă că acceptă statul paralel, înseamnă să continue cu ceea ce a făcut până acum, să nu respecte Constituţia şi atunci le cer colegilor mei şi coaliţiei să continuăm cu cererea de suspendare”, a precizat deputatul Cătălin Rădulescu.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iulie 11, 2018 at 10:37 am

    fiat lux!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Să învăţăm din gestul acestui pompier din Argeş!

Publicat

pe

plutonier major Marin Manea - ISU Argeş

Un pompier din Argeş, abia ieşit din tura de serviciu, dând dovadă de spirit de observaţie, devotament pentru meseria aleasă şi solidaritate cu cei aflaţi în necaz, a reuşit să-i salveze unui cetăţean maşina cuprinsă de un incendiu.

Fără intervenţia promptă a plutonierului major Marin Manea, autoturismul s-ar fi făcut scrum. Subofiţerul a acţionat iniţial cu un stingător auto, apoi a folosit apă din cisterna celor de la Servicii Edilitare Mioveni, pe care i-a oprit în trafic.

Cu siguranţă, sunt destui cei care se vor grăbi să catalogheze drept banal gestul pompierului argeşean, dar câţi dintre aceştia s-ar fi oprit ca să intervină? Câţi dintre noi n-am fi trecut mai departe nepăsători? Din păcate, mulţi. Mult prea mulţi! Respect, Marin Manea!

Citește în continuare

Argeș

Comerţ ilicit în poarta Uzinei Dacia

Publicat

pe

Foto: IJJ Argeş

Întreprinzătorul care s-a decis să scoată ceva bani vânzând produse de panificaţie, fructe şi legume în poarta Uzinei Dacia, fără să deţină documente care să justifice provenienţa mărfii, a rămas fără produse şi s-a ales şi cu o amendă contravenţională.

Sancţiunile au fost aplicate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş, care va intensifica acţiunile de depistare a celor care desfăşoară activităţi ilicite de comerţ.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!