Connect with us

ANUNŢURI

Anunţ licitaţie închiriere spaţiu în incinta Policlinicii Titu

Publicat

pe

Consiliul Local al Oraşului Titu, cu sediul în Titu, strada Pictor Nicolae Grigorescu, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, telefon/fax 0245.651.095 sau 0245.651.097, cod fiscal 4402590, organizează în condiţiile Legii nr. 215/2001, a administraţiei publice locale, licitaţie publică în vederea închirierii spaţiului – laborator an alize medicale, în suprafaţă de 62,49 mp, situat în incinta Policlinicii Titu, etajul I, oraş Titu, judeţ Dâmboviţa, bun aparţinând domeniului public al oraşului, pentru desfăşurarea de activităţi medicale – laborator analize medicale umane, conform Ordinului nr. 1301/2007, cod CAEN 8690.

Nivelul minim al chiriei lunare de la care porneşte licitaţia este de 2,0 euro/mp/lună. Perioada închirierii este de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii cu jumătate din durata iniţială, prin acordul părţilor.

Documentaţia de atribuire poate fi procurată de la sediul Primăriei Oraşului Titu, Biroul P.A.P.A.D.P.P., în baza unei solicitări scrise.

Ofertele vor fi depuse până la data de 30.07.2018, ora 11:00, la Registratura Primăriei Oraşului Titu. Licitaţia va avea loc în data de 30.07.2018, începând cu ora 13:00, la sediul Primăriei Oraşului Titu.

Informaţii suplimentae se pot obţine la telefon 0245.651.095, fax 0245.651.097, e-mail primaiatitu@yahoo.com.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Primăria Malu cu Flori, anunț de mediu proiect modernizare drumuri comunale

Publicat

pe

de

Primăria Malu cu Flori, prin primar ing. Constantin Ion, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate, nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare infrastructură rutieră pe drumurile comunale din satele Malu cu Flori, Capu Coastei, Micloșanii Mici, Copăceni din comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Malu cu Flori, satele Malu cu Flori, Capu Coastei, Micloșanii Mici și Copăceni.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Finalizare proiect „Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din municipiul Târgoviște”, cod SMIS 121474

Publicat

pe

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats