Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Avionul de la Moşoaia…

Publicat

pe

Sursa foto: mediafax.ro

Când vor să intre în centrul atenţiei publice, unii edili găsesc destule elemente care să îi ajute să atingă acest deziderat. Aşa a făcut Ene Florea, primarul comunei Moşoaia, din judeţul Argeş. Acesta a acceptat ca donaţie pentru comunitate, de la un pilot care locuieşte în comuna pe care o păstoreşte, un avion de mici dimensiuni.

Proprietarul a cedat aparatul de zbor fiindcă era defect şi nu mai avea ce să facă cu el. Reparaţia l-ar fi costat o căruţă de bani. Primarul Ene Florea a acceptat donaţia, ba chiar a spus că va instala avionul pe un postament, să se uite lumea la el ca la urs.

Moşoaia nu are nicio legătură cu aviaţia, pe aici nu au trecut nici Aurel Vlaicu, nici Traian Vuia şi nici un alt aviator de renume. Dar, dacă cineva îţi oferă ceva în regim de gratuitate, hai să-l punem pe postament, să fie acolo! Mai ales că, se laudă primarul, nicio localitate din judeţul Argeş nu are ca piesă de decor un avion real!

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT