Connect with us

ACTUALITATE

Avionul de la Moşoaia…

Publicat

pe

Sursa foto: mediafax.ro

Când vor să intre în centrul atenţiei publice, unii edili găsesc destule elemente care să îi ajute să atingă acest deziderat. Aşa a făcut Ene Florea, primarul comunei Moşoaia, din judeţul Argeş. Acesta a acceptat ca donaţie pentru comunitate, de la un pilot care locuieşte în comuna pe care o păstoreşte, un avion de mici dimensiuni.

Proprietarul a cedat aparatul de zbor fiindcă era defect şi nu mai avea ce să facă cu el. Reparaţia l-ar fi costat o căruţă de bani. Primarul Ene Florea a acceptat donaţia, ba chiar a spus că va instala avionul pe un postament, să se uite lumea la el ca la urs.

Moşoaia nu are nicio legătură cu aviaţia, pe aici nu au trecut nici Aurel Vlaicu, nici Traian Vuia şi nici un alt aviator de renume. Dar, dacă cineva îţi oferă ceva în regim de gratuitate, hai să-l punem pe postament, să fie acolo! Mai ales că, se laudă primarul, nicio localitate din judeţul Argeş nu are ca piesă de decor un avion real!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Marșul luminilor, sâmbătă – 25 martie 2023, în orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu organizează, sâmbătă – 25 martie 2023, de la ora 20:00, evenimentul “Dăruiește Pământului din ENERGIA TA!”. Manifestarea cuprinde un „Marș al luminilor”, cu plecare la ora 20:30, din fața Hotelului Modern către Parcul Orășenesc, unde va fi format un ceas uman. În timpul acestei acțiuni, iluminatul public va fi stins.

PARTENERI:
Biblioteca Orășenească
Casa de Cultură
Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Școala Gimnazială Nr.2 Titu Târg
Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

20.000 de puieți forestieri vor fi plantați la Moreni, în zona Sângeriș-Cazemată

Publicat

pe

La inițiativa primarului municipiului Moreni – Constantin Dinu, Asociația EcoAssist, în parteneriat cu municipalitatea, va desfășura duminică, 26 martie 2023, începând de la ora 09:30, în zona Sângeriș – Cazemată, o acțiune de plantare a 20.000 de puieți forestieri.

Cei care vor să participe la această activitate civică se pot înscrie și pot solicita detalii, accesâd link-ul: https://forms.gle/VtpFrvNYgRLUi8v28

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats