Connect with us

Dâmboviţa

La Târgovişte, roşiile se vând mai scump ca în insulele greceşti!

Publicat

pe

Pe canalele media, a circulat, cu ceva vreme în urmă, o ştire care a făcut senzaţie. Legumicultorii din judeţul Olt aruncă roşiile pe câmp, nemulţumiţi de preţul mic obţinut! Agricultorii spuneau că sunt nevoiţi să vândă roşiile cu 20 de bani kilogramul. Preţul redus nu îi ajuta nici să acopere cheltuielile de înfinţare a culturilor.

Nu ştim de ce nu au venit să vândă tomatele la Târgovişte, unde preţul la roşii nu a scăzut sub 3 lei kilogramul, ba chiar am văzut zilele acestea în Piaţa 1 Mai roşii cu 5 şi chiar cu 7 lei kilogramul!

Întrebaţi de ce le vând aşa de scump în toiul verii, precupeţii au găsit rapid motivaţii de genul inflaţie, creşterea preţurilor la îngrăşăminte, la diferite lucrări, ba chiar a fost dată vina şi pe ploiile abundente… Asta în condiţiile în care, anii trecuţi, în aceeaşi perioadă, se dădea vina pe secetă…

Aşa că, legumicultorii din Olt s-au păcălit. Puteau să vină la Târgovişte, să vândă roşiile la un preţ rezonabil. Nu cu 20 de bani kilogramul. Noi le-am fi acceptat şi cu 2 lei şi tot era mai acceptabil decât ce este acum în piaţă!

De adăugat că, în insulele greceşti, unde se desfăşoară un turism de înaltă clasă, agricultorii locali, care nu stau bine la sisteme de irigaţii şi nici pământ prea bun n-au la dispoziţie, vindeau roşiile cu sub un euro per kilogram.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pucioasa: Un bărbat de 58 de ani și-a dat foc din cauza unei executări silite

Publicat

pe

Disperarea conduce, de multe ori, la producerea unor adevărate drame. Astăzi – 6 octombrie 2022, un bărbat de 58 de ani, afectat din cauza unei executări silite, a găsit de cuviință să protesteze față de această măsură, dându-și foc.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Anunț de mediu Primăria Valea Mare, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

COMUNA VALEA MARE anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes și sisteme de scurgere și evacuare ape pluviale în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Valea Mare.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consulate pe site-ul A.P.M. Dambovita http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats